اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس سازمان استاندارد خراسان رضوی؛

استاندارد خراسان رضوی مرکز بررسی آبلیموهای صنعتی کشور/ زورما خیلی جاها نمی رسد!

استاندارد خراسان رضوی مرکز بررسی آبلیموهای صنعتی کشور/ زورما خیلی جاها نمی رسد!
رئیس سازمان استاندارد خراسان رضوی: طرح بررسی استاندارد آبلیمو برای اولین بار توسط کارشناس استاندارد خراسان رضوی مطرح شد و تنها مرکز بررسی آبلیموها در خراسان رضوی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از پرستوها،علیرضا جمیع ظهر امروز در نشست خبری در محل اداره‌کل استاندارد خراسان رضوی گفت: طبق بررسی کارشناس اداره‌کل استاندارد خراسان رضوی پیشنهاد بررسی آبلیموهای صنعتی برای اولین بار مطرح شد و هم اکنون تنها مرکز بازرسی آبلیمو کشور در مشهد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از , پرستوها, پرستوها, پرستوها, ،علیرضا جمیع ظهر امروز در نشست خبری در محل اداره‌کل استاندارد خراسان رضوی گفت: طبق بررسی کارشناس اداره‌کل استاندارد خراسان رضوی پیشنهاد بررسی آبلیموهای صنعتی برای اولین بار مطرح شد و هم اکنون تنها مرکز بازرسی آبلیمو کشور در مشهد است.,

وی تصریح کرد: امسال 3 هزار و 255 نمونه‌برداری از مراکز تولیدی و 4 هزار و 97 آزمون نمونه تولید داخلی انجام شده است.

,

جمیع بیان داشت: از چهار پارک آبی در شهر مشهد تنها موج‌های آبی توانسته است علامت استاندارد را دریافت کند و سایر پارکهای آبی مانند ایرانیان 2 دستگاه،آفتاب 2 دستگاه و موجهای خروشان 39 وسیله پلمپ شده یا از تایرخ استاندار آنها گذشته است.

,

مدیرکل استاندارد خراسان رضوی افزود: در پرونده موج های خروشان نامه به دادگستری زدیم و برخی تجهیزات را پلمب کردیم اما آنها پلمب را شکستند و ما مجدداً پرونده موج‌های خروشان را به دادگستری ارسال کردیم و دستگاه قضا در این زمینه برخورد لازم را انجام می‌دهد.

,

وی افزود: سالانه میانگین 25 اعلام جرم به انجام می وشد که در شش ماهه نخس امسال 15 مورد گزارش شده است که در حوزه های طلافروشی، جایگاه سوخت، بسته بندی زعفران و حتی ایزوگام بوده است.

,

وی به برخود به با یک واحد لنبی امسال خبر داد و گفت: یک واحد لنبنی به جرم جعل علامت استاندارد به 10 سال حبس محکوم شده و در حال طی مراحل رسیدگی است.

,

جمیع ابراز داشت: هر سه ماه یکبار کارشناسان استاندارد به واحدهای تولیدی رفته و کار نظارت را انجام می‌دهند و اگر هر واحد مشکل کیفیتی و مشکل دیگری داشته باشد پروانه آنها تعلیق و یا ابطال می‌شود.

,

وی بیان داشت: طبق قوانین استاندارد بازرسی به شرکت های دارای صلاحیت سپرده شده است که هم اکنون 146 آزمایشگاه در این بخش فعال هستند و با 10 آزمایشگاه به علت تخلف قطع همکاری صورت گرفته است.

,

این مقام مسئول با بیان اینکه هدف ما باید حمایت از سرمایه گذاری باشد گفت: در بسیاری از موارد حقیقتا زورمان نمیرسد و همکاری مردم لازم است تا از کالاهای بدون کیفیت مصرف نکنند ، البته نقشه فرهنگ سازی رسانه ها بسیار موثر خواهد بود.

,

مدیرکل استاندارد خراسان رضوی در انتها گفت: سال گذشته 2 هزار و 446 پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر و تمدید شده که این مقدار در شش ماه نخست امسال 968 مورد بوده است.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه