logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

توصیف یکی از قربانیان منا در اینستاگرام اسماعیلی

توصیف یکی از قربانیان منا در اینستاگرام اسماعیلی
در این چند روز عمدا نمیخواستم باور کنم که دکتر ناصر قربان نیا هم از منا به سوی معبود و معشوقش پرکشیده است و ما دیگر از دیدار او محروم شده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر اسماعیلی حقوقدان شورای نگهبان و استاد دانشگاه های امام صادق (ع) و تهران در اینستاگرام خود، یادداشت کوتاهی دارد که به شرح زیر است: یکی از مصیبت های این روزهای جامعه حقوقی، از دست دادن استاد فقیه و فرهیخته، دکتر قربان نیا است. از همین رو شاهد هستیم که هر روز از زبان حقوقدانان و آشنایان این استاد، مطالبی از شخصیت ایشان در رسانه ها پخش می شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,
توصیف دکتر قربان نیا در اینستاگرام دکتر اسماعیلی
 
, توصیف دکتر قربان نیا در اینستاگرام دکتر اسماعیلی,
,

در این چند روز عمدا نمیخواستم باور کنم که دکتر ناصر قربان نیا هم از منا به سوی معبود و معشوقش پرکشیده است و ما دیگر از دیدار او محروم شده ایم. اما ظاهرا چاره ای نیست و باید تسلیم بود. قربان نیا استاد برجسته حقوق و دانش و منش آموخته موفق حوزه بود. اما مهمتر از اینها تجسم اخلاق و کرامت انسانی بود. هر وقت یاد او می افتادم بلافاصله مفهوم تواصع و متانت و فرزانگی در ذهنم نقش می بست. امیدوارم مرا در قیامت هم از مهربانی و باوفایی اش بی نصیب نگذارد. تلفن خداحافظی اش را که به خاطر می آورم شعله این امید در دلم زبانه می کشد. اسکنه الله فی بحبوحات جناته.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه