اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

ایجاد منطقه پرواز ممنوع در آسمان سوریه

ایجاد منطقه پرواز ممنوع در آسمان سوریه
وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) پروازهای جنگنده‌های خود را در آسمان سوریه کاهش داده و فرانسه نیز ترجیح داده است در این برهه عقب‌نشینی کند و فضا را برای جنگنده‌های روسی برای بمباران مواضع داعش، «ارتش آزاد سوریه» و «جبهه النصره» باز بگذارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «رای‌الیوم»، از آغاز عملیات نظامی مسکو در سوریه، جنگنده‌های روسی آسمان این کشور را به کنترل خود درآوردند. موضوع بسیار غافلگیر کننده که اخیر فاش شده، این است که نظام «بشار اسد» رئیس‌جمهوری سوریه از روسیه و چین خواستار حفاظت از آسمان کشورش را در برابر هواپیماهای جنگی خارجی شده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 
براین اساس، روسیه هواپیماهای جنگی زیادی را به پایگاه‌ نظامی خود منتقل کرده است. وزارت دفاع این کشور با استقرار سامانه پدافند ضدهوایی و نصب سامانه ردیاب ماهواره‌ای، بر آسمان سوریه و هواپیماهایی که در سرتاسر آسمان سوریه به پرواز درمی‌آیند را نظارت می‌کند. 
 
رسانه‌های غربی به صورت گسترده حضور برجسته روس‌ها در سوریه و استقرار ناوگان جنگی در آب‌های ساحلی سوریه را بازتاب می‌دهند. 
 
در این میان، چین در سکوت وارد عملیات نظامی کرملین در سوریه شده است. ناو هواپیمابری چین «لیائونینگ» در آب‌های سوریه در پایگاه «طرطوس» شناور است. یک کشتی غول‌پیکر چینی نیز که حامل هواپیماهای جنگی و بالگرد به سوریه است، اواسط ماه اکتبر به این کشور می‌رسند. 
 
گزارش‌ها حاکی است که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) پروازهای جنگنده‌های خود را در آسمان سوریه کاهش داده و فرانسه نیز ترجیح داده است در این برهه عقب‌نشینی کند و فضا را برای جنگنده‌های روسی برای بمباران مواضع داعش، «ارتش آزاد سوریه» و «جبهه النصره» باز بگذارد. 
 
جنگنده‌های کشورهای غربی و عربی حوزه خلیج‌فارس دیگر در آسمان سوریه مشاهده نمی‌شوند و تنها هواپیماهای جنگی آمریکا در آسمان سوریه پرواز می‌کنند. ژنرال «شارل براون»، روز گذشته در گفت‌وگو با تلویزیون آمریکایی «CBC» از پرواز جنگنده‌های روسی در کنار جنگنده‌های آمریکایی خبر داد و اعلام کرد فاصله بین آنها تنها 8 کیلومتر است. وی این تحرک نظامی روسیه را بسیار خطرناک ادعا کرد. 
 
روسیه همچنین از زمانی‌که عملیات نظامی خود در سوریه علیه تروریست‌ها را آغاز کرده با اقدامی که گفته می‌شود «تعمدی» است، بیش از یک‌بار وارد حریم هوایی ترکیه شد. رسانه‌های جهانی این اقدام روسیه را پیامی هشدارآمیز به آنکارا ارزیابی کرده‌اند. 
 
ناظران نظامی بعید نمی‌دانند که روسیه در یک اقدام جسورانه دیگری پرواز جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی را در آسمان سوریه ممنوع می‌کند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه