اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ما بهترین مهاجمان جام جهانی هستیم

ما بهترین مهاجمان جام جهانی هستیم
سرخیو آگرو با اعلام اینکه آرژانتین خطرناک ترین مهاجمان جام جهانی را در اختیار دارد، می گوید این تیم 3 بازی سخت در مرحله گروهی جام جهانی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا آرژانتین در جام‌جهانی 2014 برزیل در گروه F با تیم‌های ملی نیجریه، بوسنی‌وهرزگوین و ایران همگروه‌ شده است و شانس زیادی دارد تا بتواند به عنوان تیم نخست به مرحله بعد جام جهانی صعود کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

سرخیو آگرو، مهاجم تیم ملی آرژانتین درباره تعداد زیاد مهاجمان آرژانتین در جام جهانی 2014 و دعوت از کارلوس توس گفت: تیم ما مهاجمان خوب زیادی دارد که کار را برای همه سخت می‌کنند. کار سختی باید انجام دهیم که بتوانیم در ترکیب ثابت تیم ملی به میدان برویم. کارلوس توس نیز مهاجم بزرگی است اما این سرمربی تیم است که باید مشخص کند چه بازیکنانی به جام جهانی بروند و چه بازیکنانی همراه تیم نباشند. او از بازیکنان خوب و موثر تیم ما بوده است و من هم رابطه خوبی با او دارم، با این حال سرمربی تیم مشخص می‌کند چه بازیکنانی در جام جهانی باشند و چه بازیکنانی نباشند.

,

آگرو که در حال حاضر دوران نقاهت را پشت سر می‌گذارد در ادامه گفت:‌ فکر می‌کنم تیم ما مهاجمان بسیار خوبی دارد و در واقع بهترین مهاجمان جام جهانی در تیم ما هستند. خیلی به جام جهانی فکر می کنم که بتوانیم با عملکردی خوب نتایج خوبی کسب کنیم. با این حال به 3 بازی سخت مرحله گروهی باید فکر کنیم. تیم ما در گروه سختی قرار گرفته است و باید 3 دیدار سخت را در مرحله نخست پشت سر بگذاریم و سپس به فکر مراحل بالاتر باشیم.

,

آرژانتین در اولین دیدار خود در جام جهانی 2014 برزیل باید با بوسنی و هرزگوین دیدار کند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه