logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دخالت‌های نابجا در فوتسال به روایت افتخاری

دخالت‌های نابجا در فوتسال به روایت افتخاری
رئیس کمیته فوتسال فدارسیون فوتبال گفت: دخالت برخی افراد روحیه کادرفنی و بازیکنان تیم ملی فوتسال را پایین می‌آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رضا افتخاری در گفت‌وگو با بخش خبری 14 و 30 دقیقه شبکه خبر در مورد شرایط فوتسال گفت: تیم ملی فوتسال نتایج خوبی در دیدارهای دوستانه مقابل تیم ملی روسیه گرفت که این حاصل تلاش بازیکنان و کادر فنی تیم بود. بازیکنانی که از دل لیگ منظم فوتسال بیرون امده‌اند و باشگاه ها نیز سرمایه گذاری خوبی در فوتسال کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در مورد استعفای ناظم الشریعه از سرمربی گری تیم ملی فوتسال گفت: بعد از مسابقه شنیدم که ناظم الشریعه نگرانی‌هایی دارد و به خاطر دخالت ها نگران برخی از مسائل است ایشان مشکلاتی را مطرح کرد که همان مشکلات را با من هم در میان گذاشت و من به او گفتم که این مشکلات قابل برطرف شدن است و جای نگرانی وجود ندارد. ناظم الشریعه استعفا نداده است.

,

رئیس کمیته فوتسال افزود: من و کفاشیان با قدرت از کادر فنی و بازیکنان تیم ملی فوتسال حمایت می‌کنیم تا تیم ملی در جام ملت‌های آسیا پر قدرت حاضر شود.

,

افتخاری در مورد اینکه ظاهرا تیم ملی فوتسال حتی گرمکن نداشته و ناظم الشریعه هم از رفتارهای مشکوک سخن گفته است گفت: ناظم الشریعه با قدرت به کارش ادامه می دهد و برنامه‌اش را هم برای همکاری با تیم ملی به من اعلام کرده است. بحث لباس هم آن طور که می‌گویند نیست. من پنجشنبه در اردوی تیم ملی بودم و روز جمعه که قرار بود تیم ملی فوتسال به ارومیه برود تمامی لباس‌ها تحویل داده شد ما مشکل لباس نداریم.

,

وی افزود: مشکل دخالت برخی افراد است که این مسئله روحیه کادر فنی و بازیکنان را پایین می‌آورد ما برای این مسئله هم برنامه داریم و با این افراد هم مذاکره می‌کنیم. ما با همه مربیان مشورت می‌کنیم و مشکلی با هیچ کس نداریم.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه