logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

طرح تفضیلی و حریم شهرستان قرچک مورد بررسی قرار می گیرد

طرح تفضیلی و حریم شهرستان قرچک مورد بررسی قرار می گیرد
رئیس شورای اسلامی شهر قرچک از بررسی طرح تفضیلی و حریم شهرستان قرچک در روز شنبه 25 مهر خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین- در جلسه شورای اسلامی شهر قرچک که دیشب برگزارگردید اژدر نوروز پور رئیس شورای اسلامی شهر قرچک اظهارداشت: محدوده که شورای اسلامی شهر در آن وجود دارد، تبدیل به بوستان ولایت می شود؛ تا مردم بتوانند از آن استفاده کنند وبا این طرح تردود ماشین ها به این قسمت شهر کمتر می شود وبه موجب این طرح پارکینک که در حال آماده شدن است، اتومبیل ها ازآن استفاده می کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر قرچک گفت: حضور اعضای شورا در محل شورای اسلامی شهر قرچک طوری برنامه ریزی گردد که هر یک از اعضا در طول هفته پاسخگوی عموم مردم شود.
نوروزپور افزود: طرح تفضیلی وحریم مدت سه هفته است که به شورا ابلاغ شده است، که روز شنبه در صحن علنی مطرح و بررسی می گردد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,
,
,

_MG_4929

, _MG_4929, _MG_4929,

محسن کهزادی عضو شورای اسلامی شهر قرچک بیان کرد: ستاد عتبات استان تهران یک ایستگاه صلواتی به مدت ده روز حد فاصلة نجف تا کربلا در اختیارشهرستان قرچک قرار خواهد داد، که یک مقدار از هزینه آن را شهرداری، مقداری کمک های مردمی و مقداری هم مقرر شد؛ که ستاد عتبات استان تهران کمک کند تا از زائرین پذیرایی شود و در یک جلسه این موضوع بررسی و شود.
کهزادی گفت: کارگرهای شرکتی فضای سبز برای دیرکرد؛ حقوق بسیارناراحت هستند و این موضوع نیاز به پیگیری دارد.
در ادامه مهدی زمانی افشار عضو شورای اسلامی شهر قرچک اذهان کرد: تیم شهید منصوری که جزو ده تیم برتر کشور است، نیاز به کمک و مساعدت شورای اسلامی شهرستان و شهرداری دارد.
داور شریفی نائب رئیس شورای اسلامی شهر قرچک اظهارداشت: تمام اعضای شورای اسلامی شهر قرچک از کارهای عمرانی و فضای سبز شهرستان حمایت می کنند، اما شهردار باید نقشه پیشنهادی پارک ولایت را به صحن علنی شورا جهت بررسی و تصویب ارائه دهد.
وی افزود: نرخ افزایس کرایه سرویس مدارس که 25 درصد است باید مورد بررسی قرار گیرد.

,
,
,
,
,

_MG_4941

, _MG_4941, _MG_4941,

رضا سلگی عضو شورای اسلامی شهر قرچک بیان کرد: قرار داد پیمان کار آسفالت شهرستان قرچک تمام شده است و باید با پیمان کار جدید قراردادبسته شود، تا با نزدیک شدن فصل بارندگی بخشی از کارهای خیابانهای سطح شهر که نیاز به آسفالت ولکه گیری و... دارد، تعیین تکلیف شود؛ تا کارهای سطح شهر تعطیل نشود.
وی گفت: گزارش مکتوب و شفاهی از کمربند جنوبی از طرف شهرداری به شورای اسلامی ارائه شود تا ببینیم کاردر چه مرحله است و آیا تا پایان سال کمربند جنوبی تکمیل می گردد یا نه؟
احد شایان منشی اول شورای اسلامی شهر قرچک ادامه داد: آسفالت خیابان های باقرآباد درست انجام نمی گردد و باید مورد بررسی و نظارت قرار گیرد.
وی افزود: کارگران روزمزد شهرداری شهرستان قرچک از وضعیت خود بسیار ناراحت هستند و سی نفر از کارگران روزمزد منطقه دوشهرداری با پیمانکار قرا داد بسته اند، که شورای اسلامی در جریان قرار نگرفتند که باید مورد بررسی قرار گیرد.
ایرج شیرنژاد عضو شورای اسلامی شهر قرچک گفت: ازعملکرد سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی،که در طی یک سال مستقر آنها صورت گرفته نظارت بعمل آید و روسای آنان جهت پاسخگوی به برخی مسائل به صحن علنی شورا دعوت گردند.
وی بیان کرد: دفترچه تعرفه عوارض سال بعد مورد بررسی قرار گیرد تا از هر گونه مشکل جلو گیری شود وهر یک از اعضا پیشنهاد و نکته نظر دارند، به شهردار ارائه دهند.

,
,
,
,
,
,

_MG_4937

, _MG_4937, _MG_4937,

نائب مرادی عضو شورای اسلامی شهر قرچک افزود: نیروهای که روزمزد هستند باید تعیین تکلیف گردند و باید جهت اشتغال جوانان شهرستان قرچک درامور کارهای عمرانی و خدماتی از شهروندان قرچکی استفاده شود.
در پایان علی بیات منشی دوم شورای اسلامی شهرقرچک بیان کرد: تیم پیشکسوتان شهرستان قرچک جهت گرفتن مربی نیاز به مقرری دارد که این موضوع بررسی و تعیین گردد.
انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه