logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حجت الاسلام عباسی:

منبرها تریبونی برای معرفی شمر زمان به مردم باشد

منبرها تریبونی برای معرفی شمر زمان به مردم باشد
معاون تهذیب و پژوهش حوزه علمیه قزوین گفت: منبرها در محرم باید محلی برای معرفی شمر زمان به مردم باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام  علی عباسی، معاون تهذیب و پژوهش حوزه علمیه قزوین در گفتگو با خبرنگار شهر مینو، با اشاره به تأکید شهید مطهری مبنی بر اینکه باید شمر زمان خود را بشناسیم، اظهار کرد: سخنرانان تلاش کنند تا در مجالس، محافل و منبرهادشمنان داخلی و خارجی جهان اسلام را به عنوان یزیدان زمانه معرفی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شهر مینو,

وی با بیان اینکه در شرایط امروز کشورهای مستکبر که در راس آنها آمریکا و رژیم جعلی صهیونیستی قرار دارند دشمنان خارجی جهان اسلام هستند، عنوان کرد: گروهک تروریستی داعش، القاعده، طالبان، سلفی ها، النصره نیز دشمنان داخلی و در نهایت یزیدهای زمانه ما هستند.

,

این استاد حوزه علمیه قزوین، حسینی بودن را نیازمند بصیرت و نگاه به پیش رو دانست و ادامه داد: علما، مجتهدین و مراجع با بصیرت نماد واقعی حسینی بودن در این عصر محسوب می‌شوند.

,

وی ولایت فقیه را رهرو راستین سیدالشهدا دانسته و تأکید کرد: اجرای واجبات و دوری از محرمات انسان را در خط حسین(ع) قرار خواهد داد.

,

عباسی با اشاره به اینکه گروهک‌های تکفیری و سلفی همچون داعش و النصره و القاعده چهره رحمانی جهان اسلام را مخدوش کرده‌اند، بیان کرد: این گروه‌ها به جای ایستادن در برابر دشمنان واقعی اسلام در مقابل خود اسلام ایستاده‌اند و ابراز تنفر از این گروه‌ها نیز زمینه ساز ترویج بیشتر فرهنگ حسینی خواهد شد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه