logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مبلغ تشیع انگلیسی؛ سخنران یکی از هیئت‌های بابل!/تصاویر و صوت

مبلغ تشیع انگلیسی؛ سخنران یکی از هیئت‌های بابل!/تصاویر و صوت
با فرا رسیدن ماه محرم متاسفانه در یکی از هیئات عزاداری شهرستان بابل از سخنرانی دعوت شد که رابطه تنگاتنگ با رهبران جریان تشیع انگلیسی در داخل دارد و در حسینیه‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای این فرقه، به سخنرانی می‌پردازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرهراز، تشیع انگلیسی مروج شیعه جعلی، بی‌مغز و تو خالی است که با هزینه مبالغ بسیار زیاد به تبلیغ آن نوع از اسلام و تشیعی می‌پردازد که مورد تایید هیچ کدام از مراجع عظام تقلید نیست و دقیقاً نقطه مقابل اسلام ناب محمدی (ص) است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرهراز,

این جریان نه‌تنها کمکی به دین مبین اسلام نکرد بلکه با ترویج اعمالی چون قمه‌‌زنی و عزاداری روی خار، موجبات وهن مذهب پویای تشیع را فراهم کرد.

رهبر معظم انقلاب بارها راجع به این نوع تشیع به مسلمانان تذکر دادند و این نوع تشیعی که از لندن و امریکا تبلیغ می‌شود را مضر دانستند و محکوم کردند.

سردمداران این تفکر مانند عروسک خیمه‌شب‌بازی در دست استکبار جهانی، با تاخت و تاز به مساله بسیار مهم وحدت مسلمین، فحاشی و هتاکی به مقدسات دیگر مذاهب و توهین به پیروان این مذاهب، هم راستای با اهداف دشمنان اسلام، به‌دنبال ایجاد تفرقه میان صفوف مسلمین هستند.


با فرا رسیدن ماه محرم متاسفانه در یکی از هیئات عزاداری شهرستان بابل از سخنرانی دعوت شد که رابطه تنگاتنگ با رهبران جریان تشیع انگلیسی در داخل دارد و در حسینیه‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای این فرقه، به سخنرانی می‌پردازد.

این افراد، جریان تشیع انگلیسی یا به عبارتی فرقه شیرازی را در داخل با هزینه مبالغ سنگین در هیئت‌های عزاداری و در خارج با شبکه‌های ماهواره‌ای متعدد مدیریت می‌کنند.


نکته حائز اهمیت این است که این هیئت با دعوت از مداح مشهور کشوری مسلما جمعیت زیادی را به جلسه خود می‌آورد و این جمعیت که بخش اعظمی از آن را جوانان تشکیل می‌دهند باید پای منبر سخنرانی بنشینند که بارها و بارها در سخنان خود مساله وحدت را محکوم کرد و با توهین به مقدسات و پیروان دیگر مذاهب، نشان داد که شفاف و بی‌پرده از مبلغان تشیع انگلیسی است.

در نتیجه این امر مسئولان هیئت مذکور عمدا یا سهوا زمینه انحراف اعتقادی شنوندگان را فراهم می‌کند؛ جا دارد مسئولان و دلسوزان دیار علویان مراقب این‌گونه تحرکات باشند تا دامن این خاک که همیشه مدافع اسلام ناب محمدی (ص) بوده و هست، لکه‌دار نشود.


لینک کوتاه سخنرانی احمدی‌اصفهانی که در آن به اهل سنت توهین و به مساله وحدت مسلمین حمله می‌کند.

,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
, ,
,
,
,
,
,
, ,
, لینک کوتاه سخنرانی احمدی‌اصفهانی که در آن به اهل سنت توهین و به مساله وحدت مسلمین حمله می‌کند.,
,
, , , دانلود,

 

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه