کارشناس علوم سیاسی؛
زمان شعارها برای مشغول کردن نخبگان و توده های مردم گذشته است/ دوران پسا برجام زمان رویداد یک انقلاب اقتصادی است

یک کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه در دوران پسا برجام باید یک انقلاب اخلاقی، علمی، اقتصادی دنبال شود، گفت: دیگر زمان بیان شعارها و تکرار کردن مفاهیم متفاوت برای مشغول کردن نخبگان و مردم گذشته است و باید به کار و فعالیت پرداخت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی مطهرنیا، کارشناس علوم سیاسی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی تهران نیوز؛ با اشاره به اهمیت دوران پسا برجام،گفت: پسا برجام یک فرصت تاریخی است از این رو با توجه به طی شدن رویه قانونی برای تصویب برجام، باید نگاه به برجام دارای وحدت عملی باشد.
وی با بیان اینکه برجام هم اکنون تعریف نظری شده و از ۲۶ مهر ماه تعریف عملیاتی آن شروع خواهد شد، اظهار کرد: اگر پسابرجام با شکاف سیاسی و بهره برداری سیاسی در حوزه رقابت های جناحی روبرو شود هزینه های ملی را برای یک دهه آینده بالا خواهد برد.
این کارشناس سیاسی ضمن اشاره به اینکه در دوران پسا برجام باید یک انقلاب اخلاقی، علمی، اقتصادی و غیره دنبال شود که در آن مدیریت سیاسی مشخصی جهت برقراری ارتباط وجود داشته باشد، افزود: باید هم اکنون برای دوران پسا برجام برنامه های استراتژیک و آینده نگاری موثری داشته باشیم و از متخصصین بهره برداری شود.
مطهرنیا با تاکید براینکه دیگر زمان بیان شعارها و تکرار کردن مفاهیم متفاوت برای مشغول کردن نخبگان و توده های مردم گذشته است و باید به کار و فعالیت مبتنی بر خردورزی انتقادی به عنوان یک معرفت کارآفرین و پشتوانه پرداخت، بیان کرد: در پسا برجام ۲ سناریو وجود دارد.
وی ضمن اشاره به اینکه نخستین سناریو پسابرجام تبدیل برجام به یک فرصت است،ادامه داد: دومین سناریو زمانه تهدیدمحوری دوران پسابرجام است.
این کارشناس سیاسی با تاکید براینکه اگر رهبر انقلاب یا برخی از عناصر سیاسی از دوران پسابرجام و نفوذ سخن می گویند بیانگر این معناست، گفت: باید بدانیم آنچه که می تواند قدرت ما را افزایش دهد اندیشه ها و اراده های بزرگی است که از تهدید، فرصت می سازد.
مطهرنیا در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چرا در این زمان وعده های آینده داده می شود و از داشته های هم اکنون و ظرفیت های آن سخن گفته نمی شود، بیان کرد: ۳۵ سال است که از گذشته و حال سخن گفته ایم اما هیچگاه نتوانستیم انباشته هایمان را به خوبی مدیریت کنیم. آنچه ما انباشته ایم در گذشته بوده و داشته هایمان مربوط به حال است که باید به مدیرت قوی پیوند زده شود.
وی خاطرنشان کرد: چالش استفاده از منابع بهینه به ضعف مدیریت بر می گردد و این مسئله در دولت یازدهم مورد توجه قرار گرفته اما کافی نیست و هنوز هم انسان های دارای اراده و اندیشه ای داریم که از آنها استفاده نمی شود و در دایره جناح گرایی های مزمون و چالش ها پیش رو آمده تاریخی دست و پا می زند و همانگونه که به آینده می نگریم باید گذشته را کنار بگذاریم و از همه استعدادهای موجود استفاده کنیم.
,
,
,
,
,
,
,
این کارشناس سیاسی ادامه داد: اگر نظام با بگم بگم ها برخود قانونی داشت امروز به عنوان ارث تهدید محورانه در نظام سیاسی رسوب نمی کرد؛ امروز دچار چالش هایی هستیم که از دولت نهم و دهم فراروی دولت یازدهم قرار گرفته است که زیر سوال بردن گذشتگان بود.
مطهرنیا خاطرنشان کرد: جناب رئیس جمهور احمدی نژاد با روی کار آمدن خود سه دهه انقلاب را با پرسش اساسی روبرو کرد و کنش گران اصلی نظام جمهوری اسلامی را با چالش های ویژه ای در حوزه توهم توده ها فرو برود که هنوز هم وجود دارد.
انتهای پیام/ج
,
]
ارسال دیدگاه