logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس:

یک درصد از درآمد نفت برای رفع و حل مشکلات حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح تخصیص یابد

یک درصد از درآمد نفت برای رفع و حل مشکلات حقوق بازنشستگان نیروهای مسلح تخصیص یابد
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس گفت: تخصیص 1 درصد درآمد حاصل‌شده از نفت مشکلات حقوق بازنشستگان ارتش، سپاه و نیروی انتظامی را رفع می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهروصال، عباس فلاحی باباجان در جمع بازنشستگان نیروهای مسلح شهرستان اهر، بیان داشت: اگر در این روزهای سخت مسئولان عاقلانه حرکت نکنند، اندیشمندان قدرت‌های جهانی، تحلیل گران، استکبار و سیاست مداران کاخ سفید برای تجزیه حکومت‌های اسلامی تلاش می‌کنند.وی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها و هم‌پیمانانشان با استفاده از مذاکرات هسته‌ای، ایران را زیر بار فشارهای سیاسی قرار می‌دهند، افزود: استکبار همواره می‌خواهد کشوری که شهداء، جانبازان، انقلابیون، علماء و سایر آحاد مردم با خون‌دل بنا کردند را متزلزل کند.
فلاحی باباجان پایه و اساس تشکیل حکومت ایران را اسلامی دانست و بیان کرد: ملت ایران با گذراندن سال‌های سخت مشقت آور اکنون استحقاق رسیدن به آرامش وزندگی بدون دغدغه را دارد.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس بابیان اینکه نیروهای نظامی ایران هیچ‌گاه جلوی دشمنان سرخم نخواهند کرد، افزود: ارتشی‌ها و سپاهی‌ها حتی در زیر بدترین شکنجه‌ها از عقاید دینی و مذهبی خود به کشور پشت نکردند و متحمل فجیع‌ترین آزار شدند.
وی از اصلاح قانون خدمات کشوری نیز خبر داد و گفت: با پایان مدت قانون خدمات که تمدید شده بود، این قانون در دست اصلاح بوده تا به مجلس شورای اسلامی ارجاع داده شود و هرکسی بتواند در قانون خدمات کشوری برای بازنشستگان و شاغلین فاصله حقوقی از دیگر سازمان‌ها کم کند بهترین کار را انجام داده است.
فلاحی باباجان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه حقوق بازنشستگان در برنامه پنج‌ساله ششم کشور اصلاح شود، اظهار داشت: تنظیم برنامه پنج‌ساله، اصلاح قانون خدمات کشوری و لایحه بودجه سال ۹۵ از آخرین فعالیت‌های مجلس نهم بوده و نمایندگان با همدلی و همکاری توان اصلاح درصد حقوق نیروهای مسلح را خواهند داشت.
نماینده مردم اهر و هریس در مجلس با تأکید بر اینکه تخصیص ۱ درصد درآمد حاصل‌شده از نفت مشکلات حقوق بازنشستگان ارتش، سپاه و نیروی انتظامی را رفع می‌کند، افزود: دولت برای برقراری عدالت در حقوق بازنشستگان کشور باید بیش‌ازپیش تلاش کند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال, اهروصال,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه