logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مشکلات بسیار ساکنان بلوار کشاورز نسیم شهر/مسئولین هیچ رسیدگی نمیکنند

مشکلات بسیار ساکنان بلوار کشاورز نسیم شهر/مسئولین هیچ رسیدگی نمیکنند
ساکنان بلوار کشاورز شهر نسیم شهر که از بیشترین مشکلات زیر ساختی برخوردار هستند و بار ها به مسئولین این شهر نامه ارسال کرده اند اما متاسفانه هیچ رسیدگی از طرف مسئولین انجام نگرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، با توجه به تماس های پی در پی ساکنان بلوار کشاورز نسیم شهر با بهارستانه، خبرنگار این سایت جهت پی گیری به منطقه مذکور رفت.
اولین مشکلی که وقتی وارد این منطقه میشوی به چشم میخورد کانال روباز فاضلاب شهری است که به عنوان معضلی برای ساکنانش مبدل گشته و این روزها بیش از پیش آنها را می‌آزارد و آنها را به گلایه‌مندی وا داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,
,

5
کانالی که بارها دانش آموزان و ساکنان این شهر در آن افتاده و قربانی آن شده اند و این کانال روباز واقعا خطری بزرگ برای دانش آموزان است و خانواده ها بسیار نگران این موضوع می باشند ، اما کسی نیست که به آن رسیدگی کند و به مشکلات مردم این منطقه برسد.
در حالی که سر پوش کردن این کانال از اهمیت بالایی برخوردار است شهرداری شهر نسیم شهر اقدام به جدول کاری در دو طرف کانال نموده که در مقابل این معضل از اهمیت کمتری برخوردار است.3
یکی دیگر از معضل هایی که مردم این منطقه از آن رنج میبرند، جوی های پر آب منطقه است که آب فاضلاب شهری ابتدا به آن میریزد بعد به کانال، در مواقعی که کمی بارندگی باشد، آب از این جوی ها سرا زیر شده و با توجه به این که خانه های این منطقه کمی پایین تر از سطح خیابان است آب این فاضلاب ها به داخل منازل ساکنان این منطقه سرازیر میشود.

, 5, 5,
,
, 3, 3,
,

1
در همین خصوص یکی از ساکنان منطقه گفت: بنده در 6 متری پائیزان ساکن هستم، بارها بابت مشکلات این خیابان به مسئولین نامه زده ایم اما هیچ رسیدگی از طرف مسئولین صورت نگرفته است.

, 1, 1,
,

2
وی افزود: زمانی که بارندگی میشود آب همه خانه مارا بر میدارد و با این مشکل ما اصلا دلمان نمیخواهد باران بیاید چون باران دیگر برای ما لذتی ندارد.
این ساکن ادامه داد: دو ردیف جدول در دو طرف کانال دارند کار میکنند در صورتی که مشکلات بسیار مهم تری در این خیابان وجود دارد، مثلا این کانال چراغ ندارد و شب ها به شدت تاریک می شود و در شب ها بارها ساکنان و حتی کارگر فضای سبز شهرداری داخل آن افتاده اند.

, 2, 2,
,
,

9
وی افزود: این تاریکی معضل دیگری هم برای ما به وجود آورده است، آن هم محلی برای بی خانمانان و ارازل و اوباش شده است، در پایان از تمام کسانی که دلشان به حال مردم میسوزد عاجزانه تقاضا دارم به مشکلات مردم در این منطقه رسیدگی کنند.

, 9, 9,
,

8
ما هم در پایان به مسئولین دلسوز شهرداری و نمایندگان مردم در شورای شهر نسیم شهر یاد آور می شویم که هرچه بیشتر رسیدگی به اینگونه مشکلات ریز که سال‌هاست چون خوره بر جان شهروندان افتاده است، باعث می‌شود که مردم به این نتیجه برسند که مسئولانی که توسط خودشان انتخاب‌ شده‌اند در مسیر خدمت‌رسانی به آن‌ها قرار دارند.

, 8, 8,
,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه