logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امام جمعه کاشمر؛

هر جا در برجام بوی نفوذ و ذلت داشت با این 28 بند جلوی آن گرفته شد

هر جا در برجام بوی نفوذ و ذلت داشت با این 28 بند جلوی آن گرفته شد
امام جمعه کاشمر گفت:این ویژگیهای ضمیمه شده به برجام همان ویژگیهای عاشورائی است، یعنی هر جا در برجام بوی نفوذ و ذلت داشت با این 28 بند جلوی آن گرفته شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمر بصیر،حجت اسلام یعقوبی  امام جمعه شهرستان کاشمر  در خطبه های نماز جمعه با  تسلیت ایام عزاداری  اباعبدالله الحسین گفت: در این ایام محرم  که اجتماعات مومنین انبوه است از دعا برای یکدیگر فراموش نکنید  ،دست خدا با جماعت است من تشکر میکنم از هیئات حسینی که باعث این همه رونق مجالس و عزاداری  امام حسین (ع) شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  کاشمر بصیر,

امام جمعه کاشمر با اشاره به تصویب مشروط  برجام توسط مقام معظم رهبری گفت: الحمدالله در این ایام محرم ، یک اقدام عاشورائی ملت بزرگ ما انجام دادند و آن تصویب  مشروط  برجام است ،  رهبر انقلاب برجام را با ۲۸ شرط تصویب کردند که  ۹شرط توسط مجلس شورای اسلامی و ۱۰ شرط توسط  شورای امنیت کشور و ۹ شرط هم توسط  رهبر انقلاب اسلامی به برجام ضمیمه  و سپس به دولت ابلاغ شد  که برجام را با این شرایط و ویژگیها اجرا شود.

,

حجت اسلام یعقوبی افزود: این ویژگیهای ضمیمه شده به برجام  همان ویژگیهای عاشورائی است که از عاشورا انتظار داریم یعنی هر جا در برجام بوی نفوذ و ذلت داشت با این ۲۸ بند جلوی آن گرفته شد  وبرجام  تبدیل شده به یک فرصت برای خیزش مردم ایران  ،این ۲۸ ماده و قید در برجام نکات بصیرتی آن  است .

,

وی افزود: وقتی بحث تصمیم گیری برای برجام مطرح شد رهبر انقلاب فرمودند آن را واگذار کنید به نهادهای مربوطه ،به شورای امنیت کشور و مجلس و دولت  تا این سه نهاد،  برجام که یک برنامه ملی است را مورد بررسی قرار بدهند و همه  نهادها موثر کشور در این  تصمیم گیری مهم که یک تعهد نامه بسیار مهم است نقش داشته باشند. لذا به مجلس واگذار شد و مخالفان  و موافقان نظر دادند و کمیسیون ویژه تشکیل شد و رسانه ها نظر دادند  و بعد از یک فرایند پرشتاب و طولانی  به تصویب شورای امنیت با ۱۰ بند رسید و مجلس هم آن را با ۹ بند تصویب کرد و بعد از آن  چون در شورای امنیت کشور مطرح شده بود باید به تصویب فرمانده کل قوا میرسید  که مقام معظم رهبری نیز با اضافه کردن ۹ بند  آن را تصویب کردند و به دولت طی نامه ای اعلام شد تا دولت آن را به اجرا بگذارد.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه