اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

مسمومیت‌55‌نفر‌در‌تالارعروسی

مسمومیت‌55‌نفر‌در‌تالارعروسی
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان آذربایجان‌شرقی گفت: بر اثر تصاعد گاز مونوکسید کربن از منفذ دودکش بخاری در یکی از تالارهای عروسی شهر عجب‌شیر 55 تن راهی بیمارستان شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایسنا،حبیب حسینقلی‌زاده، درتشریح وقوع این حادثه گفت: در پی گزارش مورد مسمومیت با مونوکسیدکربن در ساعت 17:30 روزگذشته در یکی از تالارهای عروسی شهر عجبشیر، بلافاصله آمبولانس‌های اورژانس 115 استان، به محل حادثه اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی ادامه داد: تکنیسین‌های اعزامی با بررسی صحنه و پیداکردن عامل مسمومیت مونوکسیدکربن که خارج‌شدن دودکش بخاری بود، 55 تن از میهمانان حاضر در این مراسم با علائمی همچون سردرد، سرگیجه و تهوع به بیمارستان عجبشیر منتقل شدند.

وی یادآور شد: در میان مسموم‌شدگان وضعیت عمومی سه زن باردار نسبت به دیگر مسموم‌شدگان وخیم است.

حسینقلی‌زاده به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده علائم مسمومیت با مونوکسیدکربن، قبل از رسیدن اورژانس هیچ ماده خوراکی یا نوشیدنی به فرد دچار گازگرفتگی ندهند، چرا که به علت حالت تهوع، احتمال خفگی وی بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه زنان باردار، کودکان و سالمندان زودتر از دیگران در معرض گازگرفتگی قرار می‌گیرند گفت: سردرد، سرگیجه، استفراغ و کاهش سطح هوشیاری نخستین علائم گازگرفتگی و مسمومیت با گاز منوکسیدکربن است.

مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان آذربایجان‌شرقی افزود: برای جلوگیری از وقوع گازگرفتگی باید از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده کرد، از مکش کامل و مناسب لوله‌های بخاری‌ اطمینان یافت و بازبینی مستمر صحت کار وسایل گرمایشی و بازبودن مسیر دودکش نیز توصیه می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه