logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه دیزیچه:

اگر لازم شد با مرگ بر انگلیس در اصفهان از جک استراو پذیرایی می کنیم

اگر لازم شد با مرگ بر انگلیس در اصفهان از جک استراو پذیرایی می کنیم
امام جمعه دیزیچه گغت: اگر مسولین سیاسی و دیپلماسی کشور جلوی این نفوذ را نگیرند امت حزب الله مانند گذشته بی کار نخواهد نشست و بدرقه راه جک استراو در اصفهان مرگ بر انگلیس خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امام جمعه دیزیچه حجت الاسلام و المسلمین مرتضی صانعی در گفت و گو با مبارکه نا گفت: در روزهایی که متعلق به اهل بیت عصمت و طهارت خصوصا شهید مظلوم آقا سیدالشهدا متاسفانه شاهد این هستیم که یزدیان زمان ما با نفوذ در در جمهوری اسلامی ایران در روز تاسوعا و عاشورای حسینی به گونه ای باعث نگرانی  مردم ولایتی و ارادتمندان امام حسین(ع) شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  امام جمعه دیزیچه حجت الاسلام و المسلمین مرتضی صانعی در گفت و گو با , مبارکه نا,  گفت: در روزهایی که متعلق به اهل بیت عصمت و طهارت خصوصا شهید مظلوم آقا سیدالشهدا متاسفانه شاهد این هستیم که یزدیان زمان ما با نفوذ در در جمهوری اسلامی ایران در روز تاسوعا و عاشورای حسینی به گونه ای باعث نگرانی  مردم ولایتی و ارادتمندان امام حسین(ع) شدند.,

وی اضافه کرد: چرا وزیر امور خارجه اسبق انگلیس که پیرامون انقلاب اسلامی ایران دیدگاه های خوبی نداره و بی ادبی خود را در مذاکراتی که با مسولین ما در زمانی داشته چرا باید در روز عاشورا و روز تاسوعا به استان فارس و استان شهید پرور اصفهان سفر کند، این سولی است که مسولین دیپلماسی ما باید پاسخگو باشند.

,

صانعی افزود: امیدوارین مسولین وزارت امور خارجه نسبت به این موضوعات حساس باشند و جلوی نفوذ امثال جک استراو که به یک عنوانی این ها می خوهند آغازی باشد که بتوانند دیگران هم حضور داشته باشند و حمایت کنند فتنه گران را باید جلوی این کار گرفته شود.

,

وی تصریح کرد: اگر مسولین سیاسی و دیپلماسی کشور جلوی این نفوذ را نگیرند امت حزب الله بدرقه راه جک استراو مرگ بر انگلیس در اصفهان هم مانند شیرازخواهد بود.

,

امام جمعه دیزیچه اظهار کرد: امت حزب الله مانند گذشته روحیه استکبار ستیزی دارند و اگر لازم شد قدم محکمی برای عدم نفوذ در کشور خواهیم برداشت.

,

اتنهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه