اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یادداشت

از سواحل آنتالیا تا سواحل سیلاب کلوار

از سواحل آنتالیا تا سواحل سیلاب کلوار
امروز جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار، جنگ پا برهنه ها و مرفهین بی درد شروع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، امروز در قرن بیست و یکم و در سال 2015 میلادی، هیاهوی رسانه های پر زرق و برق و به اصطلاح خودشان فول اچ دی و تبلیغات رنگارنگ از اروپا و سواحل تفریحی آنتالیا تا سانفرانسیسکو و برج های سربه فلک کشیده پاریس و در عصر اینترنت و ارتباط با کل دنیا، هستند جوانانی که رفتن به سواحل روخانه زیبا و دلنشین روستاهای محروم، و کمک به آبادانی این مرزو بوم را به  تمام این تبلیغات ها و شارلاتانیزم های رسانه ای ترجیح می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, صبح زاگرس, صبح زاگرس, ,

 

,

بله، هستند کسانی که با وجود فراهم بودن امکانات مناسب رفاهی و تحصیلی در کشور های غربی و شرقی، دل در گرو ایمان نهاده و در پاسخ به فرمان امام امت(ره) کمر همت به جنگ با استکبار و شیطان بزرگ بسته و به خدمت به محرومان می پردازند که یادآور جمله معروف امام یعنی "بزرگترین مبارزه با آمریکا خدمت به مردم است" است.

,

 

,

هستند جوانانی که رفتن به آخرین نقاط محروم روستایی که مسئولان جز برای انتخابات و جمع کردن آرا به آنجا نمیروند را به اروپا و رنگ و لعابش ترجیح میدهند. روستاهایی که مادران باردارش به خاطر نداشتن راه ارتباطی جان خود را در سرمای زمستان و عبور از جاده های پوشیده برف از دست می دهند... روستاهایی که در گرمای تابستان تنها 30 دقیقه در طول هفته مجاز به استفاده از آب شرب هستند، و یا روستایی مانند سیلاب کلوار که حداکثر سهمش از تکنولوژی دکل های برق است.

,

 

,

هستند جوانانی که دل از خوشی شسته، یا نه، بلکه دل به خوشی بیشتر زده اند که در کنار مستضعفین دعای فرج بخوانند که الهی عظم البلاءشان بهتر به گوش آسمان برسد..

,


لبیک یا رهبرا... لبیک یا اماما... لبیک گویم بار دیگر که گمنامان عرصه جهاد و شهادت در کنار درس و دانشگاه، تور تقویت ایمان و تلاش را در همین نزدیکی های دوره افتاده برگزار می کنند تا روزی که به دست همین مستضفین کوخ نشین بر بلندای کاخ سفید پرچم حزب الله هم الغالبون را علم کنیم.

,
,

 

,

الَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنا… (سوره عنکبوت، آیه 69)

, الَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنا… (سوره عنکبوت، آیه 69),

 

,
نویسنده:مهدی مثنوی
,
نویسنده:مهدی مثنوی
,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه