اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نقدی بر اظهارات تأمل‌برانگیز نوبخت؛

پروژه نفوذ «شوخی‌بردار» نیست آقای سخنگو!

پروژه نفوذ «شوخی‌بردار» نیست آقای سخنگو!
دولت به جای گرفتارشدن در بازی‌های سیاسی بیگانگان و تقابل با جریان‌های دلسوز داخلی، به جد درصدد بهبود وضعیت کشور و خروج از رکود باشد و در این مسیر نیز از هرگونه اتهام‌زنی ناروا بپرهیزد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، پس از ایراد نقطه نظراتی از سوی کارشناسان و اهالی رسانه پیرامون توجه ویژه مسئولان دولت به پروژه نفوذ دشمن در دوران پس از تحریم، به نظر می‌رسد این موضع دلسوزانه به مذاق برخی از مقامات دولتی خوش نیامده و عده‌ای به جای هوشیاری در مقابل توطئه دشمنان، نسبت به دغدغه‌های نیروهای انقلابی داخل عینک بدبینی بر چشم زده‌اند. در همین حال ظهر امروز نوبخت، سخنگوی دولت طی نشست خبری خود با اشاره به استقبال دولت از رهنمودهای رهبری راجع به نفوذ بیگانگان، در اظهارنظری قابل تأمل گفت:«اینکه عده‌ای در خیابان راه بیافتند و به هر تیم اقتصادی که به کشور می‌آید بگویند نفوذ است، نمی‌شود و این کار ادامه شرایط تحریم از داخل است.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

*دولت «پروژه نفوذ» را جدی بگیرد 
انتقاد نوبخت نسبت به موضع‌گیری‌های اخیر نیروهای داخلی و تأکید بر مقابله با پروژه نفوذ دشمنان، در شرایطی است که بارها جریان‌های مخالف جمهوری اسلامی به‌ویژه سیاستمداران آمریکایی به طور علنی بحث تغییر ماهیت نظام فعلی ایران پس از اجرای برجام را پیش کشیده‌اند و مجدانه درصددند تا برنامه‌های توطئه‌آمیز خود را حین اجرای برنامه جامع اقدام مشترک در داخل پیاده‌سازی کنند؛ لذا برای نیل به اهداف خود ناگزیرند به شکل پنهانی و در پوشش تیم‌های اقتصادی و حتی گردشگری وارد کشور شوند؛ نمونه آن سفر اخیر جک استراو، وزیرخارجه اسبق انگلیس بود که البته این اقدام وی با اعتراضات گسترده مردم و دانشجویان شهرهای مختلف کشورمان روبرو شد. حال آنکه در این موقعیت چطور برخی چهره‌های شاخص دولت نمی‌خواهند واقعیتِ تخاصم دشمنان را بپذیرند و پروژه نفوذ را جدی بگیرند، جای سوال دارد.

,
,

*نیروهای ارزشی پیرو منویات رهبری
سخنگوی دولت در بخشی از سخنان امروز خود به استقبال از رهنمودهای رهبری نظام پیرامون مسئله نفوذ بیگانگان پرداخته است؛ نکته‌ای که بی‌تردید به‌دلیل فحوای ولایتمدارانه آن با واکنش مثبت نیروهای انقلابی و ارزشی همراه است. پیرو همین موضوع، دولت باید بداند که دغدغه‌مندان داخلی دنباله‌رو منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در اظهارنظرها و بعضا انتقادات خود هیچگونه مقصودی جز همیاری دولت در جلوگیری از اجرای طرح‌های خباثت‌آمیز غرب و آمریکا ندارند و خالصانه در این مسیر هم‌قدم با رهبری حرکت می‌کنند.

,
,

*ضرورت اتحاد بین دولت و نیروهای انقلابی
در خاتمه باید اذعان داشت که اجرای برجام با رعایت شروط رهبر معظم انقلاب و احتیاط در تعامل با برخی کشورها، می‌تواند برکات خوبی را برای نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران فراهم آورد و هیچ نیروی انقلابی از داخل به‌دنبال ادامه شرایط تحریم نیست؛ لذا بهتر است دولت به جای گرفتارشدن در بازی‌های سیاسی بیگانگان و تقابل با جریان‌های دلسوز داخلی، به جد درصدد بهبود وضعیت کشور و خروج از رکود باشد و در این مسیر نیز از هرگونه اتهام‌زنی ناروا بپرهیزد تا شاهد اتحاد و انسجامی مستحکم‌تر از گذشته بین اقشار مختلف مردم و مسئولان دولتی باشیم.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه