اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

برگزاری هجدهمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی در جاسک

برگزاری هجدهمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی در جاسک
هجدهمین دوره انتخابات شورای دانش آموزی همزمان با سراسر کشور امروز در جاسک برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،مدیر آموزش و پرورش جاسک در جمع دانش آموزان شرکت کننده در انتخابات شورای دانش آموزی شهرستان اظهار داشت : دانش آموز محوری و دانش آموز باوری به عنوان یکی از رویکردهای اصلی آموزش و پرورش شهرستان جاسک است که با برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی به دانش آموزان اجازه داده می شود تا در خانه دوم خود که بیشترین وقت را در آن می گذرانند سهیم باشند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

ابراهیم کریمی با بیان اینکه دانش آموزان آینده سازان کشور هستند و در آینده نزدیک ممکن است مسئولیت هایی را در اداره کشور برعهده بگیرند گفت:امروزه برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی در مدارس باعث می شود تا روحیه مشارکت در آنها تقویت شود.

,

 

,

وی افزود: نقش شورای دانش آموزی به عنوان یکی از ارکان مهم در اداره مدرسه، تحقق اصل دانش آموز محوری، مشارکت موثر دانش آموزان در تصمیم گیری‌ها، تصمیم سازی و تقویت مسئولیت پذیری آنان بسیار حائز اهمیت است.

,

 

,

کریمی با اشاره به اینکه حاصل فکر و خرد جمعی برای جمع قابل پذیرش است خاطرنشان کرد : انتخابات شورای دانش آموزی از این جهت دارای اهمیت است که دانش آموزان با شرکت در انتخابات و مشارکت در اداره مدرسه مسئولیت پذیری را می آموزند و تمرینی برای حضور موثر در فعالیت های سیاسی اجتماعی آینده کشور خواهد شد زیرا مقامات و مسئولین آینده جامعه و کشور از جمع دانش آموزان امروز انتخاب خواهد شد .

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه