logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

درخواست ضدایرانی پارلمان بحرین از کشورهای عربی

درخواست ضدایرانی پارلمان بحرین از کشورهای عربی
تعدادی از نمایندگان پارلمان بحرین مدعی شدند فراخواندن سفیر این کشور از ایران درخواستی مردمی بوده و از کشورهای عربی دیگر نیز خواستند سفرای خود را از تهران فرا بخوانند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس شبکه «سی‌ان‌ان» آمریکا در گزارشی اعلام کرد: نمایندگان بحرینی به سیاست ایران در منطقه به ویژه در خصوص بحرین حمله کردند و از کشورهای عربی خواستند مانند منامه با ایران رفتار کنند.

«محمد الحمادی» یکی از نمایندگان بحرینی مدعی شد: مداخلات ایرانی سال به سال شدیدتر می‌شود و اگر به جلسات پارلمان نگاهی کنیم می‌بینیم که درخواست‌هایی برای قطع روابط با ایران وجود دارد. «محسن البکری» دیگر نماینده بحرینی ادعا کرد: بحرین بیشتر از یک بار حسن‌همجواری خود را با ایران نشان داده اما با کمال تاسف فقط شاهد مداخلات ایران بوده است؛ وی افزود اخراج کاردار ایران از بحرینی گامی بود که قوه مقننه از آن استقبال کرد.

بحرین در اوایل ماه جاری (اکتبر) با اتهام‌زنی‌های واهی سفیر خود را از منامه فراخواند و به کاردار ایران در بحرین ۷۲ ساعت مهلت داد خاک این کشور ار ترک کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه