logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل امور شاهد وزارت آموزش و پرورش در بابلسر:

حمایت از خانواده شهدا و ایثارگران باید به‌عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرار گیرد

حمایت از خانواده شهدا و ایثارگران باید به‌عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرار گیرد
مدیرکل امور شاهد وزارت آموزش و پرورش گفت: در تمام دنیا حمایت از جان‌باختگان جنگ و ارائه خدمات به آنها وجود دارد، در کشور ما نیز حمایت از خانواده شهدا و ایثارگران باید به‌عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، محمدحسین کفراشی امروز در گردهمایی مدیران مدارس شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش مازندران در مجتمع کارکنان بانک کشاورزی بابلسر با اشاره به اینکه وظایف مدارس شاهد آموزشی، حمایتی و ترویجی است، اظهار کرد: در تمام دنیا حمایت از جان‌باختگان جنگ و ارائه خدمات به آنها وجود دارد، در کشور ما نیز حمایت از خانواده شهدا و ایثارگران باید به‌عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه مدارس شاهد مربوط به یادگاران دوران هشت سال دفاع مقدس است، افزود: مدارس شاهد باید الگوی مدارس دیگر باشند، در این مدارس باید علاوه بر توجه به مباحث آموزشی و پرورشی به مباحث ترویج ایثار و شهادت نیز توجه شود.

مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این مدارس ابتدا به دستور امام راحل(ره) راه‌اندازی شد، تصریح کرد: بعد از گذشت چند سال اهداف اولیه تاسیس این مدارس فراموش شد، به‌گونه‌ای که در حال حاضر بسیاری از مدارس فرسوده شده و حتی بسیاری از دستورالعمل‌های آن مربوط به 15 سال گذشته است.

کفراشی با بیان اینکه حتی اگر در این مدارس یک دانش‌آموز تحصیل کند، باید به آن توجه ویژه شود، تصریح کرد: شهدا ارزش و افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، آنها بودند که در زمان جنگ با از دست دادن جان خود از کشور محافظت کردند، پس وظیفه ماست که همواره به یاد آنها باشیم و اجازه ندهیم یاد آنها از دل و جان ما بیرون رود.

وی در پایان با اشاره به راه‌اندازی سامانه سجا خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این سامانه، شناسایی فرزندان شهدا و ایثارگر به راحتی انجام شده و دیگر ابهامی در این خصوص به‌وجود نمی‌آید.

سیدعلی قاسمی مدیرکل آموزش و پرورش مازندران نیز در این گردهمایی، اظهار کرد: ارادت به امام حسین (ع) و عزاداری برای این امام بزرگوار موجب ماندگاری دین می‌شود.

وی با بیان اینکه توفیق خدمت به فرزندان شهید نصیب هر کس نمی‌شود، گفت: اگرچه معلمی شغل ارزشمندی است اما خدمت به فرزندان شهدا و ایثارگران ارزشش بیشتر و برتر است.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران خطاب به مدیران با تاکید به اینکه خالصانه در مدارس شهدا خدمت کنید، بیان کرد: شاید تولیدگران و سرمایه‌گذاران نقش ارزنده‌ای در اقتصاد کشور داشته باشند، اما در موقع بحران این ایثارگران هستند که در پیچ‌های تاریخی و در روزهای طوفانی با ایثارگری، ملت را از بحران و بدبختی نجات می‌دهند و در واقع ایثارگران تکیه‌گاه ملت در مواقع بحرانی هستند.

قاسمی در پایان با بیان اینکه شهدا جایگاه ویژه‌ای دارند و باید به آنها ویژه نگاه شود، بیان کرد: شهدا پرچم انقلاب هستند و قابل مقایسه با انسان‌های دیگر نیستند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه