logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

استاندار زنجان تاکید کرد

آمادگی همه دستگاه های اجرایی زنجان برای مقابله با بحران قطعی گاز

آمادگی همه دستگاه های اجرایی زنجان برای مقابله با بحران قطعی گاز
در پی کاهش دمای هوا و افزایش مصارف خانگی و صنفی؛ استاندار زنجان به مشکلات جدی در تامین گاز مشترکین اشاره و تاکید کرد: برای گذر از وضعیت عدم تعادل شدید بین عرضه و تقاضای گاز و جلوگیری از قطع گاز مشترکین خانگی، با وجود اعمال محدودیت شدید در بخش های صنعتی و حتی قطع گاز مصرفی بخشی از صنایع استان در صورت عدم همکاری مردم در صرفه جویی گاز، با مشکلات جدی مواجه خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از موج رسا, در پی کاهش دمای هوا و افزایش مصارف خانگی و صنفی؛ استاندار زنجان به مشکلات جدی در تامین گاز مشترکین اشاره و تاکید کرد: برای گذر از وضعیت عدم تعادل شدید بین عرضه و تقاضای گاز و جلوگیری از قطع گاز مشترکین خانگی، با وجود اعمال محدودیت شدید در بخش های صنعتی و حتی قطع گاز مصرفی بخشی از صنایع استان در صورت عدم همکاری مردم در صرفه جویی گاز، با مشکلات جدی مواجه خواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, موج رسا,

جمشید انصاری با اشاره به اعلام وزیر نفت مبنی بر تحویل روزانه حدود 570 میلیون متر مکعب گاز شیرین به شرکت ملی گاز ایران و مصرف گاز روزانه 450 میلیون متر مکعبی مصارف خانگی و اصناف در کشور، گفت: سرمای پیش رو بیانگر ضرورت اعمال محدودیت های بیشتر و مراقبت های جدی تر از جمله تعدادی از ایستگاه های CNG است که با روند موجود مصرف متاسفانه در دستور کار قرار می گیرد.

,

استاندار زنجان با تاکید بر اعمال بخشنامه معاون ریاست جمهوری در مورد صرفه جویی مصارف سوخت در ادارات دولتی، بر آمادگی همه دستگاه های اجرای استان برای مقابله با بحران قطعی گاز و همکاری و هماهنگی لازم در اعمال محدودیت های مصارف گاز در بخش نیروگاه ها، صنایع و در صورت لزوم؛ جایگاه های CNG تاکید کرد.

,

انصاری با اشاره به اینکه به منظور صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی، کلیه وزارتخانه ها، سازمانها، موسسات و شرکت های دولتی و استانداری های سراسر کشور موظف به رعایت اصول صرفه جویی هستند، ابراز داشت: رعایت دمای 21-18 درجه در فضای داخلی و بسته و دمای 18 درجه در راهرو ها و فضای عمومی، روشن کردن وسایل گرمایشی از یک ساعت قبل از آغاز کار و خاموش کردن آن؛ یک ساعت قبل از پایان کار، خاموش کردن وسایل گرمایشی در روزهای تعطیل برای ساختمانهایی که سیستم حرارت مرکزی ندارند، انجام معاینه فنی، تعمیر وسایل گرمایشی و دیگر اقدامات لازم برای افزایش بازدهی وسایل گاز سوز مانند نصب سامانه پایش هوشمند موتور خانه از مصوبات بخشنامه ابلاغی است. استاندار همچنین از مشترکین متعهد خواست، مانند همیشه با رعایت هر چه بیشتر مصرف بهینه انرژی، یاریگر دولت و شرکت گاز در مدیریت بحران احتمالی گاز باشند.

,

پایان خبر//

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه