logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون فرماندار پارسیان:

المپیادهای ورزشی به توانمند سازی دانش‌آموزان کمک می‌کند

المپیادهای ورزشی به توانمند سازی دانش‌آموزان کمک می‌کند
معاون فرماندار پارسیان برگزاری المپیادهای ورزشی درون مدرسه‌ای را بهترین فرصت برای توانمند سازی دانش‌آموزان دانست و بر تداوم آن تأکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پارسیان خبر، جاسمی معاون فرماندار پارسیان در حاشیه بازدید از مراسم نمادین آغاز المپیادهای ورزشی دانش‌آموزی در شهرستان گفت: فقر حرکتی توسط برخی دانش‌آموزان خطری جدی است که باید نسبت به آن هوشیار بود و نباید زمینه فقر حرکتی در بین برخی از دانش‌آموزان وجود داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , پارسیان خبر، جاسمی معاون فرماندار پارسیان در حاشیه بازدید از مراسم نمادین آغاز المپیادهای ورزشی دانش‌آموزی در شهرستان گفت: فقر حرکتی توسط برخی دانش‌آموزان خطری جدی است که باید نسبت به آن هوشیار بود و نباید زمینه فقر حرکتی در بین برخی از دانش‌آموزان وجود داشته باشد., پارسیان خبر,

 

,

 

,

معاون فرماندار پارسیان افزود: وزارت آموزش و پرورش بر اساس تجربیات چندین ساله فعالیت خود این موضوع را به خوبی درک کرده و امروز شاهد هستیم برگزاری المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای می‌تواند این فقر را جبران و دانش‌آموزان را به حرکت وادار کند.

,

 

,

 

,

وی المپیاد‌های ورزشی را اولین نیاز دانش‌آموزان دانست و گفت: المپیادهای ورزشی می‌تواند به عنوان بهترین مکمل برای دروس تربیت بدنی به حساب بیاید لذا برنامه‌ریزی برای تدوام این قبیل برنامه‌ها ضروری به نظر می‌رسد.

,

 

,

 

,

جاسمی افزایش نشاط اجتماعی و توسعه فرهنگ مشارکت را یکی از اهداف اولیه این طرح عنوان کرد و خاطر نشان کرد: در این طرح علاوه بر ایجاد شور و نشاط اجتماعی حس مشارکت در بین دانش‌آموزان افزایش پیدا می‌کند و می‌تواند زمینه حضور آنان را در عرصه‌های بزرگ‌تر فراهم کند.

,

 

,

 

,

وی ظرفیت‌های موجود در مدارس را محدود دانست و تصریح کرد: مدارس ما از نظر امکانات و ظرفیت‌ها محدودیت‌هایی دارند لذا هر کدام از مدارس بر اساس ظرفیتی که در اختیار دارد رشته‌های المپیاد را برنامه ریزی می‌کند.

,

 

,

 

,

معاون فرماندار پارسیان در پایان گفت: از مدیران و متولیان آموزش و پرورش بابت اهتمام به موضوع ورزش و آموزش در آموزشگاه‌ها قدردانی می‌کنیم و به همه آنها خشته نباشید عرض می‌کنیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه