logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

از بین رفتن ۵۰ هکتار از محصولات کشاورزی بستک در نبود جاده مناسب

از بین رفتن ۵۰ هکتار از محصولات کشاورزی بستک در نبود جاده مناسب
رئیس شورای اسلامی روستای لاور میستان گفت : جاده لاور میستان سالهاست که در حال ساخت می باشد اما هنوز تکمیل نشده و به همین دلیل ما قادر به فروش محصولاتمان نیستیم .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از جهانگیریه ، محمد پردهان رئیس شورای اسلامی روستای لاور میستان طی گفتگویی به خبرنگار جهانگیریه گفت : روستای لاور میستان فاصله زیادی با مرکز شهرستان دارد و عدم جاده آسفالت بر مشکلات ما افزوده است ، متاسفانه سال هاست که جاده در حال احداث می باشد اما هنوز تکمیل نشده است که امیدواریم این امر در آینده ای نزدیک بر محقق شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از جهانگیریه ، محمد پردهان رئیس شورای اسلامی روستای لاور میستان طی گفتگویی به خبرنگار جهانگیریه گفت : روستای لاور میستان فاصله زیادی با مرکز شهرستان دارد و عدم جاده آسفالت بر مشکلات ما افزوده است ، متاسفانه سال هاست که جاده در حال احداث می باشد اما هنوز تکمیل نشده است که امیدواریم این امر در آینده ای نزدیک بر محقق شود., جهانگیریه,

 

,

وی افزود : اکثر مردم این روستا کشاورز می باشند به گونه ای که لاورمیستان قطب کشاورزی بستک محسوب می شود.

,

 

,

محمد پردهان خاطر نشان کرد : امسال حدود 200 هکتار زمین زیر کشت هندوانه بوده است که تقریبا 50 هکتار آن بدلیل قیمت پایین و جاده صعب العبور منطقه به فروش نرفت و حتی برداشت هم نشده است و در همان زمین کشاورزی فاسد و یا خوارک دام ها شدند.

,

 

,

وی تاکید کرد : در این منطقه بدلیل آب و هوای مناسب و همچنین خاک و آب مرغوب در هر چهار فصل کشاورزی انجام می شود اما در فصل هایی که محصولات زیر کشت ما با مناطق دیگر همزمان است هیچ ماشین سنگینی به دلیل جاده خاکی آن حاضر به آمدن به منطقه نیست و محصولات ما روی زمین می ماند.

,

 

,

رئیس شورای روستای لاور میستان گفت : برخی از کشاورزان مجبورند محصول خود را به میدان ها میوه و تره بار شیراز ببرند که امسال هندوانه ما در میدان کیلویی 200 تومان به فروش رفت که با توجه به هزینه های بالای کشاورزی از کاشت تا برداشت به صرفه نمی باشد و کشاورزان را با مشکل معشتی مواجه کرده است.

,

 

,

وی گفت : جاده نا مناسب بر هزینه محصولات ما اضافه کرده است به گونه ای که ما در سایر محصولات مانند گوجه و شاه پسند هم مشکل کمی قیمت و افزایش قیمت تمام شده را برای کشاورز شاهد هستیم.

,

 

,

محمد پردهان در پایان گفت : مسئولین می توانند با دادن کود و سم با قیمت مناسب تر و احداث جاده این منطقه کمک شایانی به کشاورزان کنند و هزینه تمام شده را برای ما کاهش دهند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه