logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آقای رویانیان چشمتان روشن

حامی مالی فتنه 88 به دنبال حضور رئال در ایران!

حامی مالی فتنه 88 به دنبال حضور رئال در ایران!
یک سرمایه گذار جنبش سبز که صاحب یک تلویزیون ماهواره ای ضد نظام است قصد آوردن رئال مادرید به ایران را دارد!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامحمد رویانیان علاقه عجیبی به رئال مادرید دارد. سال 88 قبل از اینکه او وارد فوتبال شود در بازدید از تحریریه یکی از روزنامه های سیاسی نزدیک به دولت ، وقتی وارد قسمت ورزشی شد و از قضا ترکیب رئال مادرید را روی تخته وایت بورد آنجا دید چند ایراد از آن ترکیب گرفت تا نشان دهد یکی از حامیان پر و پا قرص رئال است و بازی های این تیم را دنبال می کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
شاید به خاطر همین علاقه قلبی است که حالا همه تلاشش رو انجام می دهد تا پای تیم محبوبش را به تهران باز کند.اما واسطه انجام مذاکره برای سرگیری این بازی بزرگ  کیست؟ آنطور که منابع خبری سایت گل کاشف به عمل آوردند این فرد یک سرمایه دار ایرانی به نام امیرحسین جهانشاهی است . جهانشاهی تحصیلات خود را در رشته اقتصاد در فرانسه به پایان رساند و تا سال ۱۳۶۵ به عنوان مشاور امور مالی در آن کشور اشتغال داشت.از آن پس، به عنوان یک سرمایه گذار در کارهای بزرگ ساختمانی در پاریس، مادرید و بارسلونا شرکت کرده و سپس به عنوان یک سرمایه گذار عمده و موفق در شرکتهای متعدد و معتبر بین المللی در عرصه رسانه و ارتباطات از قبیل «بویگ» ، «لاگاردر»، «آواس» و «ویوندی یونیورسال» به فعالیت خود ادامه داده است.
,
 
,
اما این فرد فعالیت های سیاسی نیز داشته و دو کتاب خاص را در همین مورد چاپ کرده است.
,
 
,
باشگاه پرسپولیس امروز مدعی شده بود که یک فرد واسطه ارتباط گیری با فلورنتینو پرز شده  و به اعتبار او باشگاه رئال حاضر به انجام مذاکره برای حضور در تهران شده است.
,
 
,
قطعا محمد رویاینان جزئیات زیادی در مورد جهانشاهی نداشته و یا اطلاعات درستی را در مورد این ایرانی ساکن اروپا به وی نداده اند.
,
 
,
با اینکه باشگاه پرسپولیس هنوز نام او و یا شرکت زیر مجموعه اش را اعلام نکرده است اما جهانشاهی امروز در وبسایت راه سبز امید اعلام کرده که قصد دارد این کار را برای خدمت به مردم ایران انجام بدهد. او در پیامی نوشته است : لازم میدانم به اطلاع جامعه ورزش دوستمان برسانم که از باشگاه رئال مادرید خواسته‌ام تا در پاسداشت صلح و دوستى، براى یک بازى دوستانه به ایران بروند و آن‌ها نیز پذیرفته‌اند تا مهمان کشور عزیزمان باشند.
,
 
,
امیدوارم بازى ﺗﻴﻢ ﭘﺮ ﺳﺘﺎﺭﻩ‌اﻱ ﻛﻪ اﻣﺴﺎﻝ ﻣﻬﺎﺟﻢ ﻣﺸﻬﻮﺭ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻋﻨﻮاﻥ ﺑﺮﺗﺮﻳﻦ ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﻴﺴﺖ ﺟﻬﺎﻥ و ﺑﺮﻧﺪﻩ ﺗﻮﭖ ﻃﻼﻳﻲ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﺷﺪ با تیم پرسپولیس تهران که یکى از افتخارات ورزش ایران است، راهى باشد براى درنوردیدن مرزها و نزدیکی دلها و نقشى هر چند کوچک در تحقق آشتى ملى داشته باشد.
,
 
,
مقدمات هماهنگى با باشگاه پرسپولیس در حال انجام است و جزئیات آن در آینده اى نزدیک اعلام خواهد شد.”( البته امشب اعلام شد رئال تا سال 2014 به ایران نمی اید .) 
,
 
,
جهانشاهی سرمایه گذار تلویزیون رهاست . تلویزیوی که حامی فتنه 88 در ایران است و همچنان مدعی ادامه راه جنبش سبز است.
,
 
,
منبع: گل
, منبع: گل,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه