logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تازه‌ترین اظهارات درباره سقوط هواپیمای روسی

تازه‌ترین اظهارات درباره سقوط هواپیمای روسی
کرملین ضمن محتمل دانستن هر فرضیه‌ای درباره سقوط هواپیمای مسافربری این کشور بر فراز مصر، گمانه زنی‌ها در این خصوص را زودهنگام دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر؛کاخ کرملین اعلام کرد گمانه زنی ها درباره علت سقوط هواپیمای ایرباس روسیه بر فراز صحرای سینا، زودهنگام است.

به گزارش الجزیره،  کرملین اعلام داشت :سخنان طرف های غیرمرتبط با تحقیقات درباره سقوط هواپیما، قابل اعتماد نیست. اطلاعاتی که درباره سقوط این هواپیما منتشر می شود، در حد گمانه زنی است. هیچ کسی به جز شرکت کنندگان در تحقیقات حق ندارد فرضیه هایی را درباره سقوط هواپیما مطرح کنند. ما فرضیه ای را درباره سقوط هواپیما رد نمی کنیم، اما متمرکز شدن بر یک فرضیه به عنوان عامل سقوط هواپیما بی اساس است.

وزیر راه روسیه هم اعلام کرد نتایج اولیه اطلاعات دو جعبه سیاه این هواپیما در اختیار مسکو قرار گرفته است.

همچنین مدودیف نخست وزیر روسیه اعلام داشت به زودی نتایج تحقیقات روسیه در این خصوص اعلام خواهد شد.

واکنش کرملین در این خصوص بعد از آن منتشر شد که امروز رسانه های آمریکایی به نقل از یک منبع اطلاعاتی آمریکا که نامش فاش نشد مدعی شد که که بمب گذاری گروه تروریستی داعش از علل سقوط هواپیما بوده است.

همچنین شبکه انگلیسی بی بی سی روز گذشته در گزارشی مدعی شد عامل سقوط هواپیمای ایرباس روسی که ۵ روز قبل بر فراز سینا در مصر سقوط کرد به علت تاثیر عوامل بیرون از هواپیما بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه