اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی شهرستان دماوند خبر داد؛

برگزاری دوره‌‌های آموزشی مبارزه با سرمازدگی در دماوند/ کاشت و برداشت زعفران در ۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی دماوند

برگزاری دوره‌‌های آموزشی مبارزه با سرمازدگی در دماوند/ کاشت و برداشت زعفران در ۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی دماوند
رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی شهرستان دماوند برگزاری دوره‌های آموزشی مبارزه با سرمازدگی بهاره و یا زمستانه محصولات زراعی و باغی در این شهرستان خبر داد و گفت: همچنین در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان دماوند مورد کاشت و برداشت زعفران قرار گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رازقه غلامرضایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود، اظهار کرد: دوره‌های آموزشی مبارزه با سرمازدگی بهاره و یا زمستانه محصولات زراعی و باغی، به صورت ضربتی در سه مرکز خدماتی جهاد کشاورزی رودهن، آبسرد و سربندان برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازقه غلامرضایی در گفتگو با خبرنگار , پایگاه خبری تارود, ، اظهار کرد: دوره‌های آموزشی مبارزه با سرمازدگی بهاره و یا زمستانه محصولات زراعی و باغی، به صورت ضربتی در سه مرکز خدماتی جهاد کشاورزی رودهن، آبسرد و سربندان برگزار می‌شود.,

وی افزود: این دوره‌های فشرده در سه جلسه برای کشاورزان منطقه شهرستان دماوند برگزار می‌گردد که اولین جلسه آن در روستای جورد با حضور کشاورزان منطقه برگزار گردید.

,

رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی شهرستان دماوند هدف از برگزاری این دوره‌ها را افت فشار دما و در معرض آسیب دیدگی باغ‌ها و اراضی کشاورزی عنوان کرد و گفت: دستگاه‌هایی برای مبارزه با سرمازدگی در باغ‌ها نصب شده است و بهره‌برداران با بازدید از این دستگاه با سرما مبارزه می‌کنند، که تاکنون ۴۰ بهره‌بردار آموزش دیده‌اند.

,

غلامرضایی از برگزاری دوره‌های مهارتی در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خبر داد و افزود: این طرح دوره‌های مهارتی نیز در قالب پرورش گوسفند دوقلو زا، پرورش زنبور عسل، تولید فرآورده‌های مواد غذایی و پرورش قارچ برای کشاورزان و بهره‌برداران اجرا می‌شود.

, غلامرضایی از برگزاری دوره‌های مهارتی در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خبر داد و افزود: این طرح دوره‌های مهارتی نیز در قالب پرورش گوسفند دوقلو زا، پرورش زنبور عسل، تولید فرآورده‌های مواد غذایی و پرورش قارچ برای کشاورزان و بهره‌برداران اجرا می‌شود.,

وی در خصوص نحوه برگزاری این دوره‌ها بیان کرد: این دوره‌ها در بازه زمانی پنج الی ۱۰ روز برای کشاورزان و بهره‌برداران برگزار می‌شود که افراد شرکت کننده پس از گذراندن دوره‌های آموزشی، گواهینامه مهارتی دریافت می‌کنند و این گواهینامه در سه مرحله برای پرورش گوسفند دوقلو زا، دو مرحله پرورش زنبور عسل، یک مرحله تولید مواد غذایی و پرورش قارچ صادر می‌شود و بر اساس گذراندن طرح‌ها، در این دوره‌ها به کشاورزان و بهره‌برداران تسهیلاتی تعلق می‌گیرد.

,

رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی شهرستان دماوند افزود: همچنین در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، ۲۰ هکتار از اراضی شهرستان دماوند در همند آبسرد، کیلان، جابان، سربندان و مشاء به کاشت و برداشت زعفران اختصاص یافته است.

, رئیس اداره ترویج جهاد کشاورزی شهرستان دماوند افزود: همچنین در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، ۲۰ هکتار از اراضی شهرستان دماوند در همند آبسرد، کیلان، جابان، سربندان و مشاء به کاشت و برداشت زعفران اختصاص یافته است.,

غلامرضایی از وارد کردن چهار تن پیاز زعفران در سال گذشته به شهرستان دماوند و توزیع آن بین کشاورزان و بهره‌برداران خبر داد و گفت: هر پیاز زعفران تا هفت سال در زمین زراعی باقی می‌ماند و هر سال به میزان زعفران تولیدی نسبت به سال قبل افزایش خواهد داشت.

, غلامرضایی از وارد کردن چهار تن پیاز زعفران در سال گذشته به شهرستان دماوند و توزیع آن بین کشاورزان و بهره‌برداران خبر داد و گفت: هر پیاز زعفران تا هفت سال در زمین زراعی باقی می‌ماند و هر سال به میزان زعفران تولیدی نسبت به سال قبل افزایش خواهد داشت.,

رئیس اداره هماهنگی و ترویج جهاد کشاورزی شهرستان دماوند تصریح کرد: طرح کاشت زعفران به صورت دیم از ۱۵ سال گذشته با ۳۰۰ کیلوگرم پیاز زعفران شروع گردید، که این میزان در سال گذشته به ۴ تن رسید.

,

غلامرضایی اذعان داشت: من خودم به عنوان یک تولید کننده، کاشت زعفران را از ۱۰۰ مترمربع زمین شروع کردم و هم اکنون، چهار هزار مترمربع زمین زیر کشت زعفران دارم.

,

وی طرح توانمند سازی بانوان روستایی را از دیگر طرح‌های ترویج کشاورزی ذکر کرد و گفت: این طرح در حال حاضر در سربندان برای تعداد ۳۰ نفر از بانوان این منطقه در حال اجرا می‌باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه