logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نوجوانی با «شکاف کام» در زاهدان؛

زندگی با نادرترین بیماری/ تنها آرزویم حرف زدن مانند هم سن و سالانم است

زندگی با نادرترین بیماری/ تنها آرزویم حرف زدن مانند هم سن و سالانم است
مهدی نوجوان 11 ساله دچار بیماری «شکاف کام» در زاهدان است که از بدو تولد به این بیماری مبتلا بوده و به دلیل فقر مالی تاکنون نتوانسته بیماری خود را درمان کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، زندگی بـا تـمام خـوبـی هـا و بـدی هـا بالاخره روزها را یکی پس از دیگری سپری می کند و در این میان ما انسانها هستیم که گاهی اوقات حسرت نداشتن برخی از تجملات و مادیات را به دل می کشیم و گاهی هم از داشته هایمان سیر و دل زده می شویم اما در این بین هستند افرادی که چشم به ما دوخته اند و با زبان بی زبانی می خواهند به ما بفهمانند که قدر داشته های خود علی الخصوص سلامتی را بدانیم.
این حرف ها گوشه ای از درد و دل نوجوان زاهدانی است که سالهاست رنج بیماری شکاف کام را تحمل می کند.
«مهدی» قاینی نوجوانی 11 ساله که با جثه نحیف و کوچک و با چشمانی معصوم که نگاهش دل هر انسانی را به درد می آورد، روزها از ساعت 9 صبح مشغول کار کردن و واکس زدن کفش های عابرین در کوچه و خیابان می شود تا روزی حلال به دست آورد.
دستان کوچک و زخمی او گویای تایید کردن حرفهایش است، آری! این نوجوان خردسال علاوه بر تحمل درد و رنج بیماری بجای اینکه مانند دیگر هم سن و سالانش در پی درس و مدرسه یا بازی های کودکانه باشد سالهاست نان آور خانه شده و در کنار پدر و مادرش برای فراهم کردن درآمد خانه تلاش می کند. به سختی حرف می زند در میان صحبت هایش می گوید: چند روز پیش برای خوردن آب رفته بودم که بساط کسب و کارم را دزدیدند و چون توان دفاع کردن از خودم را نداشتم آنها را به خدا واگذار کردم.
نوجوانی که سالهاست حسرت حرف زدن مانند هم سن وسالانش را دارد اما از بدو تولد خوشی های دنیا به کامش تلخ شده با این حال هنوز هم خدا را شاکر است و وقتی از او می پرسم بزرگترین آرزویت چیست؟ در جوابم دستانش را به سمت آسمان بالا می برد و می گوید: خدا را شاکرم که می توانم راه بروم، ببینم و بشنوم اما یک آرزو هم دارم و آن هم این است، "دوست دارم یک روز هم که شده بتوانم مانند دوستان و اطرافیانم صحبت کنم".

سخن پایانی:

این نوجوان زاهدانی در حالی که اشک چشمانش را با گوشه لباسش پاک می کند، می گوید: ما 4 برادر و 2 خواهر هستیم که از بین آنها فقط من به این بیماری مبتلا هستم.
آری! مهدی تنها یکی از کودکانی است که در سیستان وبلوچستان به دلیل فقر و نداری با بیماری «شکاف کام» مواجه است و از آنجایی که توان مالی زیادی ندارند سالهاست چشم به روزهایی دوخته تا شاید امیدهایش محقق شود و بتواند مثل سایر هم سن و سالهایش حرف بزند و دیگر کسی با ترحم به او نگاه نکند یا به سُخره اش نگیرند.





انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه، ,
,
,
,
,
,
, سخن پایانی:,
,
,
,
,
, ,
,
, ,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه