logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امام جمعه خرمدره:

مساجد و حسینیه ها در ماه صفر حتما برنامه و مراسم داشته باشند

مساجد و حسینیه ها در ماه صفر حتما برنامه و مراسم داشته باشند
امام جمعه خرمدره گفت: مساجد و حسینیه ها در ایام ماه صفر حتما برنامه و مراسم داشته باشند و مبادا این ایام در سکوت سپری شود و مظلومیت حضرت رقیه(س) به دفعات عنوان و تکرار شود و تا در قلب ها حرارت و علاقه امام حسین (ع)زنده باقی بماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض سحر، حجت الاسلام سید علی حسینی در خطبه های امروز نماز جمعه خرمدره ضمن سفارش به تقوای الهی اظهار داشت: حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) فرمود: ایمان، یک درجه از اسلام بالاتر است; تقوى نیز، یک درجه از ایمان بالاتر; یقین، یک درجه از تقوى بالاتر و برتر مى باشد و درجه اى کمتر از مرحله یقین در بین مردم ثمره بخش نخواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض سحر،,

وی  میلاد امام موسی کاظم (ع) را تبریک گفت و اظهار داشت: روز هفتم ماه صفر روز ولادت امام موسی کاظم(ع) است و محل تولد این امام"  ابواء"  منطقه‏ اى در میان مکه و مدینه است ، امام موسى‏ کاظم(ع) در ۲۰ سالگى به امامت رسید و مدت امامت آن حضرت، ۳۵ سال بود و امامت آن حضرت مصادف بود با خلافت و حکومت‏هاى پى‏ درپى منصور، مهدى، هادى و هارون‏ الرشید.

,

امام جمعه خرمدره به زندگانی آن امام والا مقام پرداخت و گفت: «علی بن یقطین » از اصحاب برجسته امام کاظم علیه السلام و مورد اعتمادو از شیعیان پرهیزکار بود ، روزی «علی بن یقطین » به حضور امام کاظم علیه السلام رسید و از آن حضرت اجازه خواست تا منصب خود را، ترک کند، امام او را از این کار منع کرد، و به او گفت: تو برای من یک چیز را ضمانت کن، من برای تو سه چیز را ضامن می شوم، تو قبول کن که به دوستان ما خدمت کنی و نیاز او را برآورده کنی و مورد احترام قرار دهی; و من برای تو ضمانت می کنم که  هرگز زندانی نخواهی شد، و هرگز با شمشیر دشمن کشته نخواهی شد  و هرگز تنگدست و فقیر نخواهی شد.

,

 

,

حسینی به ورود کاروان اهل بیت امام حسین(ع) به شام  اشاره کرد و افزود: روایت است که سه روز اهل بیت امام حسین (ع) را پشت دروازه شام منتظر نگه داشته شدند و یزیدیان شهر را آذین بستند و در حالیکه با طبل و دهل به شادمانی پرداختند به استقبال اسرا رفتند، پس از اینکه اسرای کربلا و خاندان امام حسین (ع) را وارد شهر دمشق کردند، سر حسین (ع) را بر نیزه بلندی زده بودند و خولی به آواز بلند می‌گفت: «منم آن کسی که امام حسین را کشتم» ام‌کلثوم خطاب به او گفت:«ای دشمن خدا فخر می‌کنی به کشتن کسی که جبرئیل گهواره جنبان او بوده و میکائیل ذکر خواب گوینده و اسرافیل بدوش کشنده و اسمش در عرش خدا نوشته جدش خاتم‌الانبیاء بوده و مادرش فاطمه زهراء است و پدرش قاتل مشرکین است».

, روایت است که سه روز اهل بیت امام حسین (ع) را پشت دروازه شام منتظر نگه داشته شدند و یزیدیان شهر را آذین بستند و در حالیکه با طبل و دهل به شادمانی پرداختند به استقبال اسرا رفتند، پس از اینکه اسرای کربلا و خاندان امام حسین (ع) را وارد شهر دمشق کردند، سر حسین (ع) را بر نیزه بلندی زده بودند و خولی به آواز بلند می‌گفت: «منم آن کسی که امام حسین را کشتم» ام‌کلثوم خطاب به او گفت:«ای دشمن خدا فخر می‌کنی به کشتن کسی که جبرئیل گهواره جنبان او بوده و میکائیل ذکر خواب گوینده و اسرافیل بدوش کشنده و اسمش در عرش خدا نوشته جدش خاتم‌الانبیاء بوده و مادرش فاطمه زهراء است و پدرش قاتل مشرکین است».,

وی در ادامه به شهادت حضرت رقیه(س) در پنجم صفر اشاره کرد و تاکید کرد: مساجد و حسینیه ها در این ایام حتما برنامه و مراسم داشته باشند و مبادا  در سکوت سپری شود و مظلومیت حضرت رقیه(س) به دفعات عنوان و تکرار شود و تا در قلب ما حرارت  و علاقه امام حسین (ع)زنده باقی بماند.

,

امام جمعه خرمدره به شهادت زید بن علی در کوفه اشاره کرد وگفت: زید بن علی به خون خواهی امام حسین(ع) قیام کرد و در جنگ در شهر کوفه با اصابت تیر به پیشانی به شهادت رسید.

,

حسینی به سخنان مقام معظم رهبری در جمع دانشگاهیان اشاره کرد و گفت: طبق فرموده ایشان سرعت علمی کم شده است و تاکید کردند:" بایستی دستگاه علمی خودمان را مراقبت کنیم و یک راه جدیدی برای علم درست کنیم... آن عبارت است از سازندگی اخلاقی و معنوی در کنار علم. و فعالیت در جهتِ در اختیار گرفتن فضایِ غالب در دانشگاه توسطِ جوانِ مؤمنِ انقلابیِ خوش‌ روحیّه‌ی با انگیزه‌ی دارای احساس عزّت‌به‌نفس و متدیّن و مجموعه‌های مؤمن و سرشار از ایمان به انقلاب و به اسلام".

,

وی گفت:  همچنین رهبر انقلاب گفتند: "احساس حقارت خیلی خطرناک است، همه‌ی دنیا می‌گویند ایران کشور عزیز و مقتدری است و دشمنان از نفوذ جمهوری اسلامی ناراحتند، آن‌وقت برخی در دانشگاه یا در روزنامه با "خودکم‌بینی" می‌گویند ما چیزی نیستیم و منزوی هستیم، حالا خودتان را کم می‌بینید، چرا دیگر ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی را کم می‌بینید؟"

,

امام جمعه خرمدره همچنین به روز حمایت از بیماران کلیوی، روز کتابخوانی ، رحلت سید شهاب الدین مرعشی نجفی  اشاره و گرامی داشت.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه