اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اندراحوال میاندورود

دوباره‌کاری یا اتمام در زمان مقرر؟!

دوباره‌کاری یا اتمام در زمان مقرر؟!
یکی از مواردی که همیشه مورد انتقاد اقشار مختلف مردم جامعه بوده، دوباره کاری و صرف هزینه اضافه برای انجام پروژه‌ها از سوی مسئولان بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانخبر، روستاهای بالادست میاندورود با مشکلات و کمبودهای زیادی روبرو هستند، نداشتن آب شرب کافی، جاده دسترسی مناسب، خانه‌های بهداشت، مدرسه و موارد دیگر از جمله کمبودها و مشکلات این روستاها است که باعث مهاجرت ساکنین آن به شهرها شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانخبر,

یکی از مواردی که رونق در این روستاها را با کندی پیش می‌برد نداشتن جاده ارتباطی مناسب است که از وضعیت خوبی برخوردار نیست.

روستاهای بالادست بیش از 30 کیلومتر جاده خاکی داشتند که با آسفالت شدن 5 کیومتر از این مسیر، رفت و آمد در این جاده کمی آسان‌تر شده بود.

فرماندار میاندورود در سال گذشته از تخصیص اعتبار 500 میلیونی برای آسفالت این مسیر خبر داده بود و با رایزنی نمایندگان مجلس و حضور معاون وزیر راه و بازدید از این مسیر مقرر شد مبلغ یک میلیارد برای آسفالت آن از محل راه روستایی تخصیص پیدا کند.

براساس رایزنی‌های صورت گرفته مقرر شد 6 کیلومتر از این مسیر آسفالت شود و امروز با پایان فصل بهار و تابستان که فصل مناسب برای آسفالت جاده بودند تنها سه کیلومتر از این مسیر آسفالت شد و معلوم نیست آسفالت بقیه مسیر چه خواهد شد.

البته زیرسازی‌های سه کیلومتر باقی مانده انجام شده است که با وجود فصل‌های پیش رو قطعا با بارندگی و بارش برف این زیرسازی‌ها که هزینه‌های زیادی برای آن انجام شده است از بین خواهد رفت.

فرماندار میاندورود همچنین ار تخصیص اعتبار 500 میلیونی برای سال آینده آسفالت این مسیر خبر داده است در حالی است که قول سال قبلش کاملا اجرا نشد و هنوز معلوم نیست آیا این قول‌ها به سرانجام خواهد رسید یا هر کدام نصفه و نیمه انجام می‌شوند.

در همین رابطه عمران فلاحی مسئول نمایندگی اداره راه و شهرسازی میاندورود در گفت‌وگویی، اظهار کرد: طبق قرارداد ما با پیمانکار، آسفالت این مسیر باید تا پایان فروردین 95 به پایان برسد.

وی همچنین درباره زیرسازی‌های انجام شده و ورود به فصل سرما، بیان کرد: به‌دلیل ورود به فصل سرما و بارندگی قطعا زیرسازی‌ها دچار مشکل شده و ادامه کار آسفالت به‌درستی پیش نخواهد رفت.

طبق گفته مسئول راه و شهرسازی میاندورود پیمانکار باید تا پایان فروردین کار را به اتمام برساند اما توجه به چند نکته حایز اهمیت است.

ابتدا خراب شدن زیرسازی‌های انجام شده به‌دلیل بارندگی و تردد خودروها که نیاز به ترمیم دوباره دارند، این دوباره کاری‌ها همیشه مورد انتقاد اقشار مختلف جامعه نسبت به مسئولان بوده است.

دوم اینکه در ماه فروردین قطعا بارندگی‌ها ادامه خواهد داشت و نمی‌توانند هم زیرسازی و هم آسفالت را در این ماه انجام دهند که اگر این کار صورت بگیرد قطعا آسفالت کیفیت خوبی نخواهد داشت، همان‌طور که در حال حاضر آسفالت این مسیر از کیفیت خوبی برخوردار نیست و ضخامت آن نیز کم است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/ ر
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه