logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان خدابنده:

خانواده‌های امروزی تهدیدی برای مطالعه هستند/آموزش و پرورش لذت مطالعه آزاد را از دانش‌آموزان گرفته است

خانواده‌های امروزی تهدیدی برای مطالعه هستند/آموزش و پرورش لذت مطالعه آزاد را از دانش‌آموزان گرفته است
رئیس نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان خدابنده با بیان اینکه باید فرصت مطالعه آزاد به دانش‌آموزان و دانشجویان بدهیم گفت: خانواده‌های امروزی هم تهدیدی برای مطالعه هستند، چراکه در سبد خانواده مصرف کتاب بسیار پائین است و باید فرهنگ‌سازی شود تا کتاب در سبد اقتصادی خانواده‌ها قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید مهدی موسوی در گفت و گو با خبرنگار اشراق24 با تبریک به مناسبت هفته کتاب با بیان اینکه جریان تولید علم و کتاب در کشور یک جریان پرتپش و پرتکاپو بوده و به همت سرمایه عظیم اجتماعی صورت گرفته است اظهار کرد:با وجود این‌که تولید کتاب روند رو به رشدی داشته است، اما مشکلاتی در عرضه کتاب داریم که اگر بخواهیم جریان تولید کتاب به تمدن سازی بینجامد، باید نقاط ضعف را هم بپوشانیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق24,

وی بیان کرد: دو مشکل اصلی کتاب، دسترسی به کتاب و امر کتاب‌خوانی است،‌ ضمن اینکه ویترین‌های کتاب به‌اندازه تولید کتاب نیست و زیرساخت‌های موجود برای بهره‌مندی از عناوین کتاب کافی نیست.

,

رئیس نهاد کتابخانه های عمومی شهرستان خدابنده در ارتباط با تهدیدات مطالعه در کشور خاطرنشان کرد: نظام درسی آموزش و پرورش، خانواده‌ها و فناوری‌های جدید،سه تهدید اصلی برای مطالعه کتاب محسوب می شود.

,

وی ادامه داد:‌ آموزش و پرورش با تکیه بر مطالعه اجباری لذت مطالعه آزاد را از دانش‌آموزان گرفته است و باید فرصت مطالعه آزاد به دانش‌آموزان و دانشجویان بدهیم و خانواده‌های امروزی هم تهدیدی برای مطالعه هستند، چراکه در سبد خانواده مصرف کتاب بسیار پائین است و باید فرهنگ‌سازی شود تا کتاب در سبد اقتصادی خانواده‌ها قرار گیرد.

,

موسوی بابیان اینکه فناوری‌های جدید نیز نه‌تنها در ایران بلکه در کشورهای توسعه یافته تهدیدی برای کتاب‌خوانی است، گفت: فناوری‌های جدید ازجمله بازی‌های یارانه‌‌ای و شبکه‌های اجتماعی نیز تهدیدی برای عرصه کتاب‌خوانی هستند.

,

وی به برنامه های هفته کتاب و کتابخوانی در شهرستان خدابنده اشاره کرد و گفت: عضویت رایگان به کتابخانه در روز 24 آبان ماه روز کتاب و کتابخوانی،برگزاری جلسات قصه­ خوانی و کتابخوانی با حضور خانواده­های اعضا برای کودکان؛ جشنواره اهدای کتاب با عنوان اهدای کتاب - اهدای دانایی،جلسه نقد و بررسی کتاب در کتابخانه های تحت پوشش،مسابقه کتابخوانی به صورت انلاین از طریق شبکه کتابخوانان حرفه ای کشور،تقدیر از کتابخوانان نمونه عضو کتابخانه های شهرستان و از اهداکنندگان برترکتاب به کتابخانه های عمومی و همچنین از اعضای فعال کتابخانه با حضور خانواده­های آنان و هیات امنای منطقه از جمله برنامه های  هفته کتاب در خدابنده است.

, عضویت رایگان به کتابخانه در روز 24 آبان ماه روز کتاب و کتابخوانی،, برگزاری جلسات قصه­ خوانی و کتابخوانی با حضور خانواده­های اعضا برای کودکان؛,  جشنواره اهدای کتاب با عنوان اهدای کتاب - اهدای دانایی،, جلسه نقد و بررسی کتاب در کتابخانه های تحت پوشش،, مسابقه کتابخوانی به صورت انلاین از طریق شبکه کتابخوانان حرفه ای کشور،, تقدیر از کتابخوانان نمونه عضو کتابخانه های شهرستان و , از اهداکنندگان برترکتاب به کتابخانه های عمومی و همچنین , از اعضای فعال کتابخانه با حضور خانواده­های آنان و هیات امنای منطقه از جمله برنامه های  هفته کتاب در خدابنده است.,

موسوی ادامه داد: تقدیر از خانواده نمونه عضو کتابخانه ،خیرین و اهدا کنندگان کتاب و منابع به کتابخانه  همچنین بازنشستگان عضو کتابخانه و هماهنگی با ادارات آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و حوزه­ های علمیه جهت بازدید دانش ­آموزان، دانشجویان و طلاب از کتابخانه­ ها از دیگر برنامه های هفته کتاب است که در شهرستان خدابنده اجرا می شود.

, تقدیر از خانواده نمونه عضو کتابخانه ،, خیرین و اهدا کنندگان کتاب و منابع به کتابخانه  همچنین, بازنشستگان عضو کتابخانه و , هماهنگی با ادارات آموزش و پرورش، مراکز آموزش عالی و حوزه­ های علمیه جهت بازدید دانش ­آموزان، دانشجویان و طلاب از کتابخانه­ ها از دیگر برنامه های هفته کتاب است که در شهرستان خدابنده اجرا می شود.,

انتهای پیام/ر

, انتهای پیام/ر]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه