logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی:

آموزش و پرورش همچنان بیش از یک میلیارد تومان به ادارات برق و گاز بدهکار است/کسب رتبه برتر خراسان جنوبی در اجرای پروژه مهر

آموزش و پرورش همچنان بیش از یک میلیارد تومان به ادارات برق و گاز بدهکار است/کسب رتبه برتر خراسان جنوبی در اجرای پروژه مهر
مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی گفت: یک میلیارد و 100 میلیون تومان آمورش و پرورش به این ادارات بدهکار است که مبلغ آن را قبول داریم و رایزنی هایی انجام گرفته و این مشکل در دیگر استان ها نیز وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، دکتر لامعی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی در جلسه ی شورای آموزش و پرورش که با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار برگزار شد، اظهار کرد: به عنوان دومین سال، امسال نیز آموزش و پرورش استان رتبه اول در زمینه بازگشایی مدارس در زمینه پروژه مهر را از آن خود کرد و این نشان از همدلی و همکاری بین مسئولین به خصوص استاندار و معاون سیاسی و امنیتی وی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان, خاورستان, خاورستان,

 

,

وی با اشاره به مصوبات جلسه ی قبل خاطر نشان کرد: از جمله مصوبات گذشته این بود که استانداری در اجرای قوانین بخش نامه های آموزش و پرورش مبنی بر توزیع متوازن بین شاخه ای و آگاهی بخشی به اولیای محترم دانش آموزان در خصوص سهم رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش عمل کند که اقداماتی صورت گرفت و در این زمینه نیز در بین آموزش و پرورش های کشور موفق بوده ایم.

,

 

,

لامعی با اشاره به بدهی آموزش و پرورش استان به ادارات آب و گاز و برق گفت: یک میلیارد و 100 میلیون تومان آمورش و پرورش به این ادارات بدهکار است که مبلغ آن را قبول داریم و رایزنی هایی انجام گرفته و این مشکل در دیگر استان ها نیز وجود دارد.

, یک میلیارد و 100 میلیون تومان آمورش و پرورش به این ادارات بدهکار است که مبلغ آن را قبول داریم و رایزنی هایی انجام گرفته و این مشکل در دیگر استان ها نیز وجود دارد., یک میلیارد و 100 میلیون تومان آمورش و پرورش به این ادارات بدهکار است که مبلغ آن را قبول داریم و رایزنی هایی انجام گرفته و این مشکل در دیگر استان ها نیز وجود دارد.,

 

,

 مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی ادامه داد: با مصوبه ی آمورش و پرورش و حمایت های استانداری نامه ای به معاون این شرکت ها نوشته شد که در این زمینه با آموزش و پرورش همکاری کنند.

, با مصوبه ی آمورش و پرورش و حمایت های استانداری نامه ای به معاون این شرکت ها نوشته شد که در این زمینه با آموزش و پرورش همکاری کنند.,

 

,

لامعی خاطر نشان کرد: چند روز پیش در جلسه مدیران کل آموزش و پرورش که با حضور مقام عالی وزارت برگزار شد صراحتا عنوان کردم به این شکل نمی توان آموزش و پرورش را اداره کرد چراکه یک مدیر به جای اینکه ذهنش به مسائل پژوهشی باشد باید به حاشیه ها بپردازد.

, چند روز پیش در جلسه مدیران کل آموزش و پرورش که با حضور مقام عالی وزارت برگزار شد صراحتا عنوان کردم به این شکل نمی توان آموزش و پرورش را اداره کرد چراکه یک مدیر به جای اینکه ذهنش به مسائل پژوهشی باشد باید به حاشیه ها بپردازد., چند روز پیش در جلسه مدیران کل آموزش و پرورش که با حضور مقام عالی وزارت برگزار شد صراحتا عنوان کردم به این شکل نمی توان آموزش و پرورش را اداره کرد چراکه یک مدیر به جای اینکه ذهنش به مسائل پژوهشی باشد باید به حاشیه ها بپردازد.,

 

,

وی تصریح کرد: در خصوص افزایش اعتبارات عمرانی استان رایزنی هایی انجام گرفته که جلساتی برگزار شده و نامه هایی نیز ارسال شده است که امیدواریم در نوسازی مدارس نیز قدم خوبی برداشته شود.

, در خصوص افزایش اعتبارات عمرانی استان رایزنی هایی انجام گرفته که جلساتی برگزار شده و نامه هایی نیز ارسال شده است که امیدواریم در نوسازی مدارس نیز قدم خوبی برداشته شود.,

 

,

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی با بیان اینکه یکپارچه سازی آموزش و پرورش دوره های پیش دبستانی با محوریت وزارت و آموزش و پرورش می باشد، افزود: در گذشته دوره های پیش دبستانی بخشی در اختیار آموزش و پرورش بود و بخشی دیگر بر عهده سازمان بهزیستی و سایر ادارات، و با مصوبه ای که تصویب گشت، از این پس محور تمامی دوره های پیش دبستانی وزارت آموزش و پرورش خواهد بود.

,

 

,

لامعی بیان کرد: در بخش نامه هایی که اداره کار و رفاه امور اجتماعی و آموزش پرورش استان در اختیار دارند محوریت این موضوع بر عهده ی وزارت آموزش و پرورش است که بنا شده، دو اداره کل آموزش و پرورش و بهزیستی با یکدیگر تشکیل جلسه دهند و این قضیه را مشخص کنند که در این رابطه نامه ای نیز تنظیم و ارسال گشته که هنوز زمان مشخصی در اختیار آموزش و پرورش قرار نگرفته است.

,

 

,

وی افزود: المپیاد ورزشی درون مدرسه ای نیز از دیگر موضوعات مهمی است که در جهت شادابی و استعدادیابی دانش آموزان در حال انجام می باشد.

,

 

,

مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان جنوبی با بیان اینکه این طرح ملی است و یکی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید می باشد، خاطر نشان کرد: در طرح های ملی، آموزش و پرورش به تنهایی از عهده ی آن برنمی آید بلکه نیازمند همکاری سایر دستگاه ها می باشد و در این رابطه جلسه ای با حضور معاون تربیت بندی اداره کل آموزش و پرورش و مدیر کل دفتر اجتماعی استانداری برگزار گردیده است.

,

 

,

لامعی در خصوص برگزاری جشنواره مدرسه سازان نیک اندیش خراسان جنوبی در تهران نیز خاطر نشان کرد: همه ساله این همایش در مرکز استان برگزار می شود اما امسال با رایزنی هایی که صورت گرفت بنا شد از ظرفیت توانمند هم استانی های خود در تهران استفاده کرده و جلسه ی استانی را به تهران منتقل کنیم.

, همه ساله این همایش در مرکز استان برگزار می شود اما امسال با رایزنی هایی که صورت گرفت بنا شد از ظرفیت توانمند هم استانی های خود در تهران استفاده کرده و جلسه ی استانی را به تهران منتقل کنیم., همه ساله این همایش در مرکز استان برگزار می شود اما امسال با رایزنی هایی که صورت گرفت بنا شد از ظرفیت توانمند هم استانی های خود در تهران استفاده کرده و جلسه ی استانی را به تهران منتقل کنیم.,

 

,

وی در پایان گفت: با بررسی هایی که صورت گرفته است قطعا برگزاری این جشنواره در تهران تاثیرات بسیاری خواهد داشت.

,

 

,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه