logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سایه ریزگردها بر آسمان ریگان؛

میهمانی که صاحب خانه شد!/مردم ریگان در انتظار تدبیر مسئولان

میهمانی که صاحب خانه شد!/مردم ریگان در انتظار تدبیر مسئولان
سایه سنگین این مهمان ناخوانده در طول یک هفته اخیر همچنان بر آسمان ریگان حکمفرماست و نفس مردم این شهرستان را بند آورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح کویر،مردم شهرستان ریگان در طول یک هفته اخیر به سختی موفق شدند که رنگ آبی آسمان را مشاهده کنند تا استمرار روزهای آلوده موجب داشتن یک روز سالم و آفتابی را در این شهرستان به آرزو تبدیل کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح کویر,

سایه سنگین این مهمان ناخوانده در طول یک هفته اخیر همچنان بر آسمان ریگان حکمفرماست و نفس مردم این شهرستان را بند آورده است.

,

این روزها دیدن آدم های خاکی و ماشین های آغشته به قطرات ریز غبار دیگر برایمان عادی شده است چرا که گرد و خاک دیگر مهمان آسمان ریگان نیست بلکه به میزبانی تبدیل شده است که به نظر می رسد خیال رخت بربستن هم ندارد.

,

گرد و غبار در ریگان چند سال است که مردم این شهرستان را درگیر کرده ولی هنوز چاره ای اصولی برای آن اندیشیده نشده است. ریزگردهاامروز به مهمان دائمی این شهرستان تبدیل شده است؛ البته مهمانی که نفس صاحب خانه را بند می آورد!

, گرد و غبار در ریگان چند سال است که مردم این شهرستان را درگیر کرده ولی هنوز چاره ای اصولی برای آن اندیشیده نشده است. ریزگردهاامروز به مهمان دائمی این شهرستان تبدیل شده است؛ البته مهمانی که نفس صاحب خانه را بند می آورد!,

از پنجره اتاق کار یا خانه هم که نگاهی به بیرون بیاندازی غباری دژم‌گون را می‌بینی که خوشایند نیست و شهروندان را از دیدن آسمانی آبی و بی‌غبار محروم می‌کند.

,

بروز گاه و بیگاه ریزگرها دیگر پدیده‏‌ای معمول شده که ریه‏‌های مردم شهرستان ریگان  و بسیاری دیگر از نقاط کشور را نه مورد نوازش بلکه تازش قرار می‏‌دهد.

,

شدت غلظت ریزگردها به حدی  است که  مشکلات تنفسی برای شهروندان به ویژه سالمندان و کودکان ریگانی ایجاده کرده است.

,

محمد زابلی در گفتگو با صبح کویر اظهار داشت: چند وقتی است که تنگی نفس و سرفه های مداوم مرا به شدت آزار می دهد و چندباری به پزشک مراجعه کردم اما همه آنها دلیل ناراحتی من را حساسیت شدید ناشی از گرد و غبار عنوان کردند.

,

وی افزود:حدود پنج سال است که با این بیماری دست پنجه نرم می کنم اما هرچه بیشتر میگذرد تنگی نفس و سرفه های من نیز بیشتر می شود و دیگر زندگی برایم سخت شده است.

,

علی مهدی آبادی دیگر شهروند ریگانی گفت:زندگی مردم این منطقه سالهاست با پدیده شوم ریز گرد ها گره خورده است و ریگان امروز به کانون شن و گرد و غبار تبدیل شده است.

,

وی گفت: مسئولین هر روز قول می دهند ،اما مردم منطقه همچنان با این پدیده شوم دسته و پنجه نرم می‌کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه