اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اطلاعیه مهم درباره بلیت‌های جام جهانی

اطلاعیه مهم درباره بلیت‌های جام جهانی
فدراسیون فوتبال درمورد نحوه بلیت فروشی جام جهانی 2014 برزیل به منظور حضور تماشاگران ایرانی اطلاعیه‌ای را صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  روابط عمومی فدراسیون فوتبال برای حضور تماشاگران ایرانی در جام جهانی برزیل اطلاعیه ای صادر کرده که متن اطلاعیه به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی دانا  ,

همانطور که در اطلاعیه های قبلی فدراسیون فوتبال درباره بلیت فروشی جام جهانی تاکید شده است، خرید بلیت برای تماشاگران ایرانی متقاضی حضور در برزیل برای بازی های تیم ملی ایران مقابل آرژانتین، نیجریه و بوسنی و دیگر بازی های جام جهانی 2014 از مقدماتی تا فینال برزیل فقط تا تاریخ 7 فوریه 2014 برابر با 18 بهمن 92 امکان پذیر است و به هیچ وجه تمدید نخواهد شد. با توجه به اینکه تماشاگران دیگر کشورها با سرعت در حال ثبت نام و خرید بلیت ها هستند فدراسیون فوتبال در این اطلاعیه ای بار دیگر تاکید می کند که تنها 13 روز دیگر برای خرید بلیت ها فرصت باقی است.

,

تماشاگران ایرانی برای خرید بلیت هر بازی جام جهانی دو روش پیش رو دارند. روش اول مراجعه به سایت فیفا و خرید از طریق این سایت است که متقاضیان باید با کارت های بین المللی پرداخت وجه نظیر(ویزا کارت یا مستر کارت) خرید را انجام دهند. روش دوم برای متقاضیانی است که ویزا کارت و مستر کارت در اختیار ندارند و نمی توانند از سایت فیفا بلیت ها را خریداری کنند. این دسته از تماشاگران تنها با مراجعه به سایت فدراسیون فوتبال در لینک اخذ بلیت جام جهانی که در صفحه اول سایت رسمی فدراسیون موجود است می توانند با دانلود فایل های پیوست که هم به صورت فارسی و هم انگلیسی و مطالعه دقیق آنها درخواست های خود را به صورت ایمیل و با در نظر گرفتن تاریخ ثبت نام به صورت پست و یا به صورت حضوری در اختیار کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال قرار دهند تا از این طریق درخواست آنها برای خرید بلیط مسابقات جام جهانی به فدراسیون جهانی فوتبال- فیفا ارسال شود. با مطالعه روش ثبت نام و ثبت نام در لینک هایی که در این بخش موجود است نام نویسی به راحتی میسر است چرا که فیفا تنها از طریق فدراسیون فوتبال بلیت های جام جهانی را در اختیار اشخاص با اطلاعات شخصی تماشاگران می گذارد و هیچ آژانس مسافرتی این بلیت ها را در اختیار ندارد و فیفا در کل هیچ بلیتی را در اختیار آژانس های مسافرتی نخواهد گذاشت.

,

بار دیگر تاکید می شود که ثبت نام و خرید بلیت ها تنها تا تاریخ 18 بهمن 92 از دو روش یاد شده میسر است و پس از آن امکان ثبت نام وجود ندارد و فیفا اعلام کرده است که تاریخ ثبت نام و خرید بلیت های جام جهانی تمدید نخواهد شد.

,

انتهاب پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه