logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نظر هیات فوتبال خوزستان در مورد اسکوچیچ

نظر هیات فوتبال خوزستان در مورد اسکوچیچ
رئیس هیأت فوتبال خوزستان گفت: مسئولان فولاد باید اسکوچیچ را رها کنند تا او به زندگی‌اش برسد و از فولاد برود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاظم طالقانی در گفت‌وگو با فارس در مورد اتفاقاتی بعد از دیدار استقلال و فولاد افتاد و بسیاری از صندلی‌ها شکسته شد، عنوان کرد: من در اهواز نیستم ولی شنیدم تعداد زیادی از صندلی‌ها شکسته شد و به تجهیزات ورزشگاه خسارت وارد شده است. باشگاه فولاد باید این خسارات را جبران کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در مورد اینکه آیا فولاد باید تمامی هزینه‌ها را پس دهد تصریح کرد: ما از کجا پول بیاوریم تا این خسارات را جبران کنیم. این تجهیزات برای استفاده هواداران گذاشته می‌شود و نباید آنها چنین اقداماتی انجام دهند ما بهترین وضعیت را برای میزبانی تیم‌ها مهیا می‌کنیم ولی متأسفانه این دومین بار بود که این اتفاق افتاد مگر صندلی توان حرف زدن دارد که این طور با آن برخورد می‌کنند و هر بار که اتفاقی می‌افتد صندلی‌ها را می‌شکنند.

,

رئیس هیأت فوتبال خوزستان در رابطه با اینکه منشأ این مشکلات را چه می‌داند تصریح کرد: سرمربی فولاد با زرنگی هر چه تمام اعتراض می‌کند و کاری کرد که اخراج شود تا در دیدار بعد هم بار از دوش او برداشته شود.

,

وی تأکید کرد: به مدیران فولاد بارها گفته‌ام اسکوچیچ را رها کند تا او دنبال زندگی‌اش برود او فردی مغرور و خودپسند است.

,

طالقانی در رابطه با اینکه آیا مشکلات فولاد را به خاطر تغییر مدیریت نمی‌داند تصریح کرد: من نمی‌توانم در این مورد نظر بدهم، هیأت مدیره تا به الان پای این مربی مانده است و ‌آنها تصمیم گرفتند که اسکوچیچ حفظ شود. آنها به خاطر پول با این مربی قطع همکاری نمی‌کنند اما اگر زودتر اقدامی نکند تیم اوت می‌شود و ضرر مالی آن بیشتر است.

,

رئیس هیأت فوتبال خوزستان در مورد اینکه آیا با ادامه این روندها باز هم از دیدارهای فولاد میزبانی می‌کند، گفت: ما مشکلی با این کار نداریم از مسابقات فولاد به بهترین شکل میزبانی می‌کنیم ولی باید با این خاطیان برخورد شود و افرادی که محرک این رفتارهای نامناسب هستند از کارشان جلوگیری شود.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه