به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مروارید نیوز : عباس نوروزی کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان در کارگاه آموزشی پیشگیری اعتیاد دانشگاه پیام نور بندرلنگه به تشریح نوع و کیفیت روابط بین اعضای خانواده ، گروه های دوستی و شرایط محیطی پرداخت و اعتیاد را مهمترین معضل و مشکل جامعه امروز دانست و گفت:سال ها جهاد و مبارزه با مواد مخدر توسط جمهوری اسلامی ایران بصورت جدی مورد پیگیری قرار گرفته است و توفیقات قابل توجهی حاصل شده اما لازم است بحث پیشگری و فرهنگ سازی در این حوزه بیشتر مورد توجه مسئولان و خانواده ها قرار گیرد.
نوروزی اظهار کرد : وجود باورهای اعتقادی غلط در حوزه مواد روان گردان، پائین بودن سطح آگاهی خانواده ، جوانان و نوجوانان از عواقب سوء مصرف مواد مخدر و عدم آشنایی خانواده ها از مهارت های زندگی به ویژه نوع رفتار و ارتباط با فرزندان از عوامل گرایش به مواد مخدر صنعتی شده است.
,
,
وی با تاکید براینکه آثار مخرب جسمی و روانی مواد مخدر صنعتی و روان گردان ها به مراتب بیشتر از مواد مخدر سنتی است، گفت: مواد مخدر صنعتی اثر ترکیبی از توهم زایی و تحرک بخشی دارند که باعث بروز نوعی تشنج و حرکات غیرقابل کنترل و اثرات مخرب بر بدن می شود.
کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اینکه ضعف ایمان ، نداشتن تحمل در مقابل مشکلات ، ضعیف بودن پیوند عاطفی در بین اعضاء خانواده و همچنین ارتباط با دوستان نامناسب و ناباب از مهم ترین علل گرایش افراد به مواد مخدر می باشد.
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه