logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

صالح: نتایج استقلال حماسه است/ داور را تحت فشار قرار می‌دهند

صالح: نتایج استقلال حماسه است/ داور را تحت فشار قرار می‌دهند
مربی تیم فوتبال استقلال گفت: نتایج استقلال حماسه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا مجید صالح پس از تساوی یک بر یک استقلال مقابل ذوب آهن در نشست خبری گفت: عذرخواهی می‌کنم که قلعه‌نویی نیامد. او باید در این نشست حاضر می‌شد و کسالت داشت و نیامد. من در خدمت شما هستیم. عرایض خودم را به چند بخش تقسیم می‌کنم. با تیمی مثل ذوب آهن که شرایطش مشخص است و نباید در این جای جدول باشد. بازی درگیرانه و فیزیکی بود. شرایط ما را هم دیدید؛ روی نیمکت شرایطی داشتیم که نمی‌توانستیم از همه بازیکنان استفاده کنیم. غلام نژاد و بیک زاده محروم بودند و خسرو حیدری هم مصدوم شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: گاهی اوقات می‌گویم که حماسه یعنی چه؟ با شرایطی که تیم ما دارد و نوسان بازیکن داریم. بازیکنان ما زحمت کشیدند. درود به شرف همه بازیکنان که زحمت کشیدند و تمام تلاش‌شان را کردند. ما مجموعه ساکت و بی‌صدایی هستیم و ما هم بلدیم که فشار روانی وارد کنیم و وقتی گل می‌خوریم داوری را زیر سوال ببریم. فشاری که در این هفته به ما آوردند مشخص است که تیموریان از دقیقه یک چطور باید بازی کند. سعی می‌کنیم به پاک ‌ترین شیوه به‌ بازی‌ها‌یمان ادامه بدهیم و صدر جدول بمانیم. بدون اینکه بخواهیم قهرمانی را تحت هر شرایط به دست بیاوریم و ما هم سایت داریم و روزنامه داریم و ابزار رسانه‌ در اختیار داریم اما این کار را نمی‌کنیم اما علیه ما این کار را می‌کنند اما در این هفته فشار زیادی به ما وارد کردند.

,

وی افزود: داوری تحت فشار قرار گرفت، من تخصص داوری ندارم ولی داوری را تحت فشار قرار می‌دهند در این یکساله و نیمه که در استقلال بودم یکبار در مورد داوری حرف نزدم نمی‌خواهم بگویم که گر نخواهی شوی رسوا همرنگ جماعت شو! از بازی‌های آینده امیدواریم مصدومان ما برگردند و تلاش می‌کنیم در هر دو جام قهرمان شویم و تشکر کنیم از هواداران که ما را حمایت کنند و به عنوان یک برادر کوچکتر می‌گویم نیاز به حمایت داریم. در شهرستان ها هواداران به ما کمک می‌کنند اما در تهران توقع داریم که در بازی ها ی بیشتر به ورزشگاه بیایند و حمایت کنند. در این بازی تا دقیقه 93 ما را حمایت کردند اما باید بیشتر به ورزشگاه بیایند و در این شش هفته پایانی نیاز داریم که تلاش دو چندانی داشته باشیم.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه