logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در جریان استعفایم نیستم

دایی: من که نمی‌توانم خودم پنالتی بزنم!/پنالتی‌زن‌ها خودشان گفتند آماده‌ایم

دایی: من که نمی‌توانم خودم پنالتی بزنم!/پنالتی‌زن‌ها خودشان گفتند آماده‌ایم
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر باهوش بودیم در ۱۲۰ دقیقه پیروز می‌شدیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا علی دایی پس از شکست مقابل فولاد در ضربات پنالتی در جام حذفی در جمع خبرنگاران گفت: بازی خیلی خوبی بود یکی از بهترین بازی‌هایی بود که هر دو تیم انجام دادند به هر دو تیم تبریک می‌گویم مردانه بازی کردند ما هم تلاش خود را کردیم. فوتبال همین است به نظرم اگر باهوش بودیم در ۱۲۰ دقیقه می‌توانستیم کار را تمام کنیم به خصوص در ۱۵ دقیقه دوم. بازیکنان ما خوب کار کردند در دقیقه ۱۲۰ هم موقعیت گل‌زنی‌مان را از دست دادیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

سرمربی پرسپولیس تصریح کرد: روی پنالتی‌ها هم در تمرینات کار کرده بودیم اما این مسابقات جام حذفی است و ما باختیم هرچند شایسته باخت نبودیم می‌توانستیم برنده شویم این برد را به فولاد تبریک می‌گویم و امیدوارم در ادامه راه موفق باشد.

,

سرمربی پرسپولیس در مورد بحث استعفایش گفت: در جریان این مسائل نیستم من سرمربی پرسپولیس هستم و کارم را ادامه می‌دهم و به شایعات توجهی ندارم محکم کار خودم را می‌کنم و هرچه خدا بخواهد همان خواهد شد.

,

دایی افزود: من تصمیم‌گیرنده در مورد مسائل باشگاه نیستم من سرمربی هستم و کار خودم را انجام می‌دهم و به شایعات هم بی‌توجه هستم.

,

سرمربی پرسپولیس در مورد حمایت علی پروین از او گفت: پروین به من لطف دارد دستش درد نکند.

,

دایی در مورد اینکه جام حذفی و لیگ برتر را پرسپولیس از دست داده گفت: تمام سعی‌مان را می‌کنیم تا در ادامه لیگ خوب نتیجه بگیریم. همین نتایج این هفته لیگ را نگاه کنید که نشان می‌دهد هیچ تیمی نمی‌تواند بگوید ما قهرمان یا نایب قهرمان هستیم. فاصله تیم‌ها بسیار نزدیک است و شش بازی مانده و ۱۸ امتیاز. ما در ۶ بازی باقیمانده حق اشتباه نداریم تلاشمان را می‌کنیم و هرچه خدا بخواهد همان می‌شود.

,

وی افزود: علی پروین هم به من لطف دارد ما در بازی مقابل فولاد مستحق باخت نبودیم با این حال به مردم دین داریم و مدیون آنها هستیم و باید با تمام انرژی‌مان کار کنیم تا بتوانیم در آینده نتیجه بگیریم.

,

سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه بعد از بازی با گسترش فولاد اتفاقات زیادی در باشگاه افتاد و آن مسائل و مشکلات بر روی تیم تاثیر گذاشت گفت: مشکلات خیلی وقت است که وجود دارد تنها همین یک هفته نبود ما از مدت‌ها پیش مشکلاتمان شروع شد لزومی هم ندارد که بعد از این مسابقه بگویم که مشکلاتمان چیست اما مشکلات بر روی روند تیم تاثیرگذار بود.

,

دایی در مورد اینکه پرسپولیس مشکل فنی داشت گفت: فولاد تیم بسیار خوبی است و یکی از بهترین تیم‌های ایران است هر دو تیم هم خیلی خوب بازی کردند و فولاد هم تلاش خودش را انجام داد. حسین فرکی هم مربی و استاد من بوده و امیدوارم همیشه موفق باشد اما ببخشید شما در مورد چه مشکل فنی‌ای صحبت می‌کنید؟ پنالتی‌زنان ما مشخص بود همه آنهایی که پنالتی زدند در تمرینات ما جزو بهترین‌ها بودند و خودشان گفتند که از نظر روحی و روانی آماده پنالتی زدن هم هستیم هر سه بازیکن خودشان اعلام آمادگی کرده بودند این چه ربطی به مسائل فنی دارد؟ چطور در مورد ۱۲۰ دقیقه صحبت نمی‌کنید اگر من هر فرد دیگری را انتخاب می‌کردم و پنالتی می‌زد و پنالتی گل نمی‌شد باز هم همین صحبت‌ها را می‌کردید پنالتی دست علی دایی نیست و من نمی‌توانم خودم لخت شوم و به زمین بروم و پنالتی بزنم با این حال من حق را به مردم و هواداران می‌دهم که ناراحت باشند اما هر ۳ بازیکن خودشان گفتند که می‌توانیم پنالتی بزنیم و در تمرینات ما جزو پنالتی‌زن‌های خوب بودند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه