اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بدافزارها رمز عبور را از کاربر می‌گیرند

بدافزارها رمز عبور را از کاربر می‌گیرند
بررسی‌های جدید نشان داد که ۴۴ درصد ابزارهای آلوده مخصوص اندروید کاربر را مجبور می‌کند شناسه کاربردی و رمز عبور خود را در سایت‌های دروغین وارد کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فارس، بررسی‌های جدید نشان داد که ۴۴ درصد ابزارهای آلوده مخصوص اندروید کاربر را مجبور می‌کند شناسه کاربردی و رمز عبور خود را در سایت‌های دروغین وارد کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


کارشناسان امنیتی بر اساس آخرین بررسی‌های خود اعلام کردند که تعداد ابزارها آلوده و ویروسی مخصوص سیستم‌عامل اندروید با رشدی قابل ملاحظه به بیش از ۷۰۰ هزار مورد رسید.

کارشناسان با مطالعات جدید خود اعلام کردند که بیش از ۷۱۸ هزار نوع ابزار و نرم‌افزار کاربردی آلوده به ویروس را برای سیستم‌عامل اندروید شناسایی کرده‌اند که برخی از این ابزارها می‌توانند اطلاعات شخصی کاربر و رمزهای عبور وی را سرقت کنند.

این طور که کارشناسان امنیتی گزارش داده‌اند، بیش از ۵۰۹ هزار نوع از این ابزارها و نرم‌افزارهای آلوده در نیمه نخست سال۲۰۱۳ شناسایی شده است.

بسیاری از این ابزارها و برنامه‌ها ظاهری شبیه به ابزارهای کاربردی معمول دارند و کاربران از روی شکل ظاهری و قابلیت‌های این محصولات نمی‌توانند بفهمند که ابزار یاد شده آلوده است.

"جی‌دی شری"(JD Sherry) مدیر مرکز امنیتی Trend Micro که این بررسی را انجام داده است توضیح داد: «با توجه به ساختار شبکه‌ای تعریف شده برای اندروید، وصله کردن حفره‌های امنیتی مربوط به آن به سختی صورت می‌گیرد و استفاده گران اینترنتی به راحتی می‌توانند به آن نفوذ کنند».

بررسی‌های جدید نشان داد که ۴۴ درصد ابزارهای آلوده مخصوص اندروید کاربر را مجبور می‌کنند شناسه کاربردی و رمز عبور خود را در سایت‌های دروغین وارد کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه