logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ارزمسافری به زائران کربلا تعلق نمی‌گیرد

ارزمسافری به زائران کربلا تعلق نمی‌گیرد
زائران از مراجعه خود به بانکهای عامل برای دریافت ارز سخن گفتند و همه با یک جمله مواجه شدند اینکه ارز مسافرتی به زایرانی که بدون کاروان به این سفر معنوی می روند تعلق نمی گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران،  با نزدیک شدن به اربعین حسینی در کنار صف های طویلی که در مرزهای غربی کشور و پشت دربهای سفارت جمهوری عراق تشکیل شده، موضوع ارز مسافرتی نیز حسابی داغ شده است؛  بطوریکه پس از رفع نگرانی بابت دریافت ویزا دومین عامل نگرانی برای این زایران تهیه ارز مسافری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در همین خصوص بر اساس مشاهدات میدانی بسیاری از این زایران از مراجعه خود به بانکهای عامل برای دریافت ارز سخن گفتند و همه با یک جمله مواجه شدند اینکه ارز مسافرتی به زایرانی که بدون کاروان به این سفر معنوی می روند تعلق نمی گیرد.

این درحالی است که خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان نیز با مراجعه به شعبه ارزی یکی از بانکهای عامل با این سخن از متصدی روبروشد که طبق اعلام اداره بین الملل بانک مذبور، ارزی به زایران که بدون کاروان سفر می کنند تعلق نمی گیرد؛ نکته قابل تامل در این خصوص آن است که این شعبه تاکید کرد که درخصوص سفربه دیگر نقاط دنیا مشکلی برای تامین ارز مسافرتی وجود ندارد و شما می توانید با آوردن مدارک مورد نیاز حواله 300دلار را دریافت کنید و ارز مسافرتی را در باجه بانک در فرودگاه امام خمینی پس از گیت تحویل بگیرید.

در همین راستا پادبان مدیر روابط عمومی بانک ملت در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص این مسئله اظهار کرد: بر اساس قوانین بانک مرکزی ارز به زائرانی عرضه می‌شود که به صورت کاروانی اعزام می‌شوند و در مقابل برای مسافرین سفرهای سیاحتی به خارج از کشور حواله 300 دلاری داده می‌شود , و برای سفر حج  و زایران عتبات  میزان حواله بین 150 تا 200 دلار در نظر گرفته شده است.

اما طبق مقررات بانک مرکزی برای دریافت ارز مسافرتی، متقاضی باید مدارکی از جمله گذرنامه معتبر جمهوری اسلامی ایران، بلیت مسافرت (اعم از یکسره و یا دو سره) زمینی، ریلی، دریایی و هوایی،ویزای کشور مقصد(کشورهایی که نیاز به ویزا دارند) اصل فیش پرداخت عوارض خروج از کشور (به استثنای مسافران معاف از پرداخت عوارض) و تعهد کتبی مسافر مبنی بر خرید ارز مسافرتی فقط از یک منبع اعم از بانک یا صرافی مجاز رادر اختیار داشته باشد.

لازم به ذکر است نرخ فروش ارز مسافرتی نرخ روز تعیین شده در مرکز مبادلات ارزی است؛ حدود 30027 ریال است و  هزینه خرید 200 دلار حدود 600 هزار و 300 دلار حدود 900 هزارتومان خواهد بود.

این درحالی است که برای خرید 300 دلار در بازار آزاد که نرخ آن حدود 3610 تومان است باید بیش از یک میلیون تومان هزینه کرد که نزدیک به 100 هزار تومان بیشتر از هزینه خرید دلار مبادله‌ای و برای 200 دلار باید حدود 722 هزار تومان پرداخت شود که بیش از 100 هزارتومان از هزینه خرید دلار مبادله ای است.

این موضوع را اگر در کنار فروش ارز در مرزهای غربی که گاها تا قیمت 5 هزار تومان نیز می رسد، بگذاریم بازهم یک موضوع بیشتر پررنگ می شود چراکه برخی زایران باید برای هردلار، 1500تومانبیشتر از نرخ ارز در بازار آزاد و2 هزار تومان بالاتر از نرخ ارز مبادله ای بپردازند و این موضوع فقط نگرانی ها را از نبود نظارت کافی بیشتر می کند.

,
,
,
, خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان,
,
, گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه