اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

امثال پردیس در حوزه حمل و نقل دچار مشکل هستند

امثال پردیس در حوزه حمل و نقل دچار مشکل هستند
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت :امثال پردیس در حوزه حمل و نقل دچار مشکل هستند و با وجود استقرار جمعیت زیاد در مسکن مهر این نیاز به شدت در پردیس احساس می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین گروسی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پردیس خبر در مورد زیر ساخت های حمل و نقل در استان تهران گفت: متاسفانه در شرایط فعلی، ساختار سیستم حمل و نقل استان تهران از قالبی یکپارچه برخوردار نیست و زنجیره ای با حلقه های مفقود فراوان، تلقی می شود .
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب، تصریح کرد: بسیاری از روستاهای استان تهران در حوزه حمل و نقل مشکلات زیادی دارند، با وجود افزایش جمعیت،  ولی هنوز فکری برای تقویت زیرساخت های حوزه حمل و نقل در این شهرستانها نشده است .
گروسی با تاکید براینکه از جمله این شهرستانها که با خلاء بزرگ در سیستم حمل و نقل مواجه اند می توان به پردیس و پرند و غیره اشاره کرد، که با وجود استقرار جمعیت زیاد در مسکن مهر این نیاز به شدت احساس می شود، اضافه کرد: شهرستان شهریار را هم باید به این فهرست اضافه کرد، زیرا این شهرستان مهاجر پذیر است و ناوگان حمل و نقل آن باید توسعه یابد .
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در خاتمه با اشاره به اینکه جابه جایی مردم در بستر حوزه حمل و نقل در شهرستانهای غربی پایتخت به شدت نمایان است، اظهار داشت: این جنس زیر ساخت ها در شهرستانهایی مانند شهریار، از ساختاری فرسوده برخوردار می باشد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پردیس خبر, .,
, .,
, .,
, .,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه