اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تشریح کرد؛

جزئیات نشست مشترک دیشب مجلس و دولت

جزئیات نشست مشترک دیشب مجلس و دولت
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: جلسه بعدی خانه ملت روز شنبه با ادامه بررسی لایحه بودجه 93 پیگیری می شود و امیدواریم تا اواخر دهه فجر این لایحه به تصویب نهایی مجلس شورای اسلامی برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمدحسین فرهنگی، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار آناج در خصوص نشست مشترک دیشب دولت و مجلس اظهار کرد: در این نشست ابتدا رییس جمهوری گزارشی درخصوص نگرانی های موجود درباره پاره ای از مسائل که ممکن است در آینده کشور را وارد مشکلات اساسی بکند، مطرح کرد.

وی ادامه داد: از موضوعات اصلی که در این نشست مشترک بین نمایندگان دولت و خانه ملت مطرح شد، بحث هدفمندی یارانه ها و بررسی لایحه بودجه سال 93 بود.

فرهنگی بیان داشت: در این نشست روسای کمیسیون های تخصصی مجلس دغدغه های خود را در خصوص مسایل مختلف بیان کرده و خواستار تعامل بیشتر نمایندگان هر دو قوه در جهت حل سریعتر مسائل کشوری شدند.
 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
, , ,


عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اظهارات رییس مجلس شورای اسلامی گفت: لاریجانی در این نشست از ظرفیت های دولت و مجلس برای حل مشکلات کشور گفت واین که ریشه مشکلات کشور در عدم اجرای قانون، سوء تدبیر عدم استفاده از عقل جمعی و بخش کمی ازمشکلات ناشی ازتحریم هاست  وعمده مشکلات ریشه داخلی دارد که باید با استفاده از روش های علمی و کمک گرفتن از نخبگان آن را حل و فصل کنیم.

عضو کمیسیون عمران در ادامه گفت: لاریجانی در این نشست از اظهارات رییس جمهوری مبنی بر این که دولت مصر به اجرای قانون است و از نظارت مجلس هم استقبال می کند اظهار خرسندی کرد و گفت که اگر نمایندگان نگرانی هایی دارند عمدتا ناشی از دلسوزی و ارتباطاتشان با مردم است و ضرورت دارد که مشکلات مردم به گوش نمایندگان برسد.

به گفته وی لاریجانی همچنین از ضرورت اطلاع رسانی به هنگام دولت به مجلس و کمیسیون ها گفت و این که باید شرایطی فراهم شود که دسترسی نمایندگان به وزرا راحت تر باشد و معاونین پارلمانی حضور فعالتری در مجلس داشته باشند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در پاسخ به سوالی مبنی بر روند بررسی لایحه بودجه 93 نیز اظهار داشت: در جلسات صحن علنی مجلس که دیروز و امروز صورت گرفت، مباحثی پیرامون درآمدهای کلان وزارت نفت و صندوق توسعه ملی به صورت گسترده مورد بررسی قرار گرفت.

فرهنگی در ادامه افزود: جلسه بعدی خانه ملت روز شنبه با ادامه بررسی لایحه بودجه 93 پیگیری می شود و امیدواریم تا اواخر دهه فجر این لایحه به تصویب نهایی مجلس شورای اسلامی برسد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به توافقات هسته ای ایران با گروه 5+1 یادآور شد: مسیری که هم اکنون ایران در حال طی آن می باشد در صورت جلوگیری از لابی های غیرقانونی و نامشروعی که در داخل و یا خارج از گروه مذاکرات هسته ای صورت می گیرد، مسیر مناسبی است.

وی ابراز امیدواری کرد: با توجه به عملیاتی شدن توافقاتی که در مراحل اولیه صورت گرفته و کشور ایران نیز گام اصلی را برداشته است، در آینده شاهد اتفاقات مثبتی برای توافقات هسته ای کشورمان باشیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه