اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عادل فردوسی پور:

انتقادکردن از دولت احمدی‌نژاد تابو بود

انتقادکردن از دولت احمدی‌نژاد تابو بود
تهیه کننده و مجری برنامه نود گفت: در مقطعی با نمایندگان مجلس و دولت احمدی‌نژاد دچار چالش شدم که انتقاد کردن از آنها تابو بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، عادل فردوسی پور درباره اینکه خیلی از مقامات و روسای سازمان صدا و سیما کمک کرده‌اند که برنامه نود به کارش ادامه بدهد، اظهار کرد: صد درصد اینطور است چه زمان ریاست آقای لاریجانی در صدا و سیما و بخصوص در زمان آقای ضرغامی که چالش‌های زیادی رخ داد. بخصوص چالش لفظی با نمایندگان مجلس  که تعدادی از آنها روز بعد از برنامه در صحن علنی مجلس علیه من نامه امضا کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان اینکه هنوز در زمان ریاست سرافراز در صدا و سیما برایش مشکل خاصی پیش نیامده است، افزود: در این مدت از من حمایت شد شاید چون به سلامت کاری من ایمان داشتند. من در مقطعی با نمایندگان مجلس و دولت احمدی نژاد دچار چالش شدم که انتقاد کردن از آنها تابو بود ولی چون حرفم درست بود، جلوی کار سیاسی و غیر ورزشی انتقالئتیم‌ها به شهرستانها گرفته شد.

مجری برنامه نود درباره تغییرات گرافیکی برنامه‌اش، تاکید کرد: ما به لحاظ گرافیکی خیلی فرق کرده‌ایم و به سمت مینیمال رفته‌ایم. الان به سمتی رفته‌ایم که از رنگ‌هایی که کمتر در تلویزیون استفاده می‌شد، استفاده می‌کنیم.

فردوسی پور در ادامه درباره اینکه روز دوشنبه‌اش چطور سپری می‌شود، تصریح کرد: دوشنبه‌ها که روز خوبی برای من است! (با خنده) من جمعه، شنبه و یکشنبه از شب تا صبح در شبکه هستم. دوشنبه‌ها ساعت ۱۲ به شبکه می‌روم. در واقع برنامه نود برای من هر هفته از پایان یک برنامه آغاز می‌شود و تا دوشنبه بعد طول می‌کشد!

تهیه کننده و مجری برنامه نود از احتمال رایگان شدن پیامک‌های برنامه‌اش هم خبر داد و افزود: مبلغ پیامکی که مردم به برنامه می‌فرستند، همان مبلغی است که یک نفر به نفر دیگری می‌زند ولی ما دنبال این هستیم تا پیامکها به سمت «دیتا» برود و هزینه‌ای برای مردم نداشته باشد.

وی که در برنامه گلخانه شبکه سه حضور یافته بود، در خصوص یک خاطره تلخ و یک خاطره شیرین، گفت: درباره خاطرات تلخ باید بگویم تهدیدها و مشکلاتی بود که گفتن آنها الان قابل پخش نیست! اینطور نیست که همه چیز «گل و بلبل» باشد. من زیاد سختی کشیده‌ام و این موها را بیخودی سفید نکرده ام!

مجری برنامه نود در پایان گفت: نجات یک نفر از اعدام، رکورد ۶ میلیون پیامک و نجات مرزبان‌ها هم از مسائلی بود که اتفاقات شیرینی برای من بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه