logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

داور بین المللی کوراش:

رییس فدراسیون به دنبال پاک کردن صورت مسئله است

رییس فدراسیون به دنبال پاک کردن صورت مسئله است
داور بین المللی کوراش گفت: رییس فدراسیون جود و کوراش کشور با کشیدن من به کمیته انضباطی به دنبال پاک کردن صورت مسئله است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از پایگاه خبری، تحلیلی لرستان ورزشی حمید رضا جعفر اظهار کرد: رییس فدراسیون جودو و کوراش کشور که در برگزاری شایسته مسابقات جهانی کوراش نتوانست مدیریت و نقش آفرینی صحیحی انجام دهد، در اقدامی غیر اخلاقی برای سرپوشانی بر کارهای خود بدنبال شکایت از من شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری، تحلیلی لرستان ورزشی, حمید رضا جعفر,  اظهار کرد: رییس فدراسیون جودو و کوراش کشور که در برگزاری شایسته مسابقات جهانی کوراش نتوانست مدیریت و نقش آفرینی صحیحی انجام دهد، در اقدامی غیر اخلاقی برای سرپوشانی بر کارهای خود بدنبال شکایت از من شده است.,

وی افزود: رییس فدراسیون جودو و کوراش در تمام مراحل و مسائل مسابقات جهانی کوراش که به میزبانی خرم آباد برگزار شد، شانه خالی کرد و گلایه های اینجانب را ازنحوه پذیرایی و استقبال هرچه باشکوه‌تر این رویداد ورزشی را به مسیردادن و غلط جلوه دادن برخی سایت‌ها و رسانه‌ها بدنبال زیر سوال بردن مسابقات جهانی کوراش است.

,

داور بین المللی کوراش بیان کرد: بیانیه فدراسیون جودو و کوراش در حالی علیه من صادر شده است که اینجانب بعد از آن مصاحبه بلافاصله در نامه‌ای که برای رسانه‌های محلی لرستان ارسال نمودم از مردم فهیم و مسئولان لرستان عذر خواهی کردم و عنوان کردم که برخی‌ها با القا اشتباه مصاحبه بنده به مخاطبان، سعی در تشویش اذهان عمومی نسبت به مسئله میزبانی لرستان در مسابقات جهانی کوراش را دارند.

,

جعفر تصریح کرد: این بیانیه فدراسیون علیه من و کشاندن داور مسابقات به کمیته انضباطی هدفی جز شانه خالی کردن رییس فدراسیون از اتهاماتی که به میزبانی لرستان زد ندارد و اختیارات فدراسیون کشورمان از کشاندن داور بین المللی یک بحثی است که خارج از وظایف فدراسیون است.

,

وی افزود: امیدوارم مسئولین وزارت ورزش و جوانان جلوی اینهمه نا اخلاقی و ضعف مدیریتی و تسویه حساب‌های شخصی را در فدراسیون جودو و کوراش رابگیرد تا بیش از این کوراش و جودو کشورمان متضرر نشوند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه