اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

دبیر انجمن اسلامی دانشگاه اصفهان:

نگاه نفوذی به دانشگاه و دانشجو از سوی مستکبران طبیعی است

نگاه نفوذی به دانشگاه و دانشجو از سوی مستکبران طبیعی است
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه اصفهان گفت: پیروزی انقلاب اسلامی در ۳۶ سال گذشته و همآوردی استکبار با ایران اسلامی و حکومت مردمی آن اثبات توانمندی ما در بخش های مختلف است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، با گرامیداشت ۱۶ آذرماه روز دانشجو اظهار کرد: این توانمندی در بخش های نظامی، سیاسی و اعتقادی توان مقابله مستقیم را از طرف مقابل گرفته و بارها خودشان معترف به این موضوع بوده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

به گفته وی، علاوه بر این اندیشکده های غربی نیز به این مسئله اذعان کرده و اعتقاد و باور عامه مردم در بین اقشار جامعه عمومیت دارد.
وی خاطر نشان کرد: اگر ما هم به جای آمریکا و مستکبران بودیم و توان مقابله مستقیم نداشتیم طبیعی بود نقاط موقت طرف مقابل را شناسایی کرده و برایش نقشه می کشیدیم که نفوذ یکی از این راه هاست.
این دانشجو و فعال سیاسی دانشگاه ادامه داد: امروز نقطه قوت ما وجود مردمی مسلمان و معتقد به ولایت فقیه و آرمان های انقلابی است که در طول سال ها و در مواردی همچون فتنه های ۷۸ و ۸۸ با بصیرت خود سربلند بوده اند و دشمنان را ناکام گذاشته اند.
وی در همین خصوص راهکار نفوذ منفی غرب و آمریکا را تغییر باورهای اعتقادی ملت ایران برشمرد و افزود: یکی از این ترفندها نفوذی های داخلی مستکبرانند که به عمد یا غیرعمد تلاش می کنند از جانیان آدمخوار و کودک کش فرشته نجات بسازند و به خورد جامعه دهند.
دبیر انجمن اسلامی دانشگاه اصفهان افزود: طبیعی است که در محیط عمومی و به خصوص در محیطی علمی همچون دانشگاه این فضا فراهم باشد آن هم در جایی که بسیاری از اساتید پرورش یافته مراکز علمی غرب هستند و همین ممکن است خواسته یا ناخواسته زمینه نفوذ جریانی در دانشگاه را فراهم کند.
به اعتقاد وی، امروز دانشجو به واسطه صراحت بیان و جایگاه علم آموزی امکان و توان پیگیری مطالبات اجتماعی را دارد و نیرو ساز برای آینده کشور است پس طبیعی است که دشمن نگاهش به دانشگاه و نفوذ در جامعه دانشگاهی باشد.
مرادی تاکید کرد: این نفوذ خاص در موضوع انتخابات هم مستثنی نیست و این وظیفه تشکل های دانشجویی است که تریبون دانشگاه را در اختیار کسانی قرار دهند که شناخت درستی از فضای منطقه و جهان و واقعیات اثربخش انقلاب اسلامی داشته باشند.
وی سپس به صف بندی گروه های سیاسی در آستانه انتخابات مجلس و خبرگان رهبری اشاره کرد و گفت: چالش امروز اصولگراین وحدت و برای اصلاح طلبان پاسخگویی ناکارآمدی دولت فعلی در بخش اقتصادی است.
مرادی تمرکز دولت بر سیاست خارجی را دیگر معضل اصلاح طلبان حامی دولت برشمرد و اظهار کرد: عبور از روحانی با این روند ناکامی دولت از سوی دوم خردادی ها کم کم آغاز می شود.
وی ابراز امیدواری کرد: ملت ایران بار دیگر با انتخاب درست و منطقی، این دو انتخابات مهم و سرنوشت ساز اسفندماه را تاریخی و حماسی خواهند کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه