logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

عربستان، رتبه اول حمایت از داعش در توییتر

عربستان، رتبه اول حمایت از داعش در توییتر
اندیشکده‌ آمریکایی اعلام کرده عربستان سعودی با حفظ جایگاه اول خود بعنوان بزرگترین تأمین‌کننده گروه داعش، دارای رتبه نخست حمایت از این گروه تروریستی در توییتر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس،  اندیشکده آمریکایی «بروکینگز» در پژوهش‌ اخیر خود اعلام کرده عربستان سعودی ضمن حفظ جایگاه خود بعنوان بزرگترین تأمین‌کنندۀ منابع انسانی گروه تروریستی داعش، دارای رتبۀ اول دنیا در زمینه حمایت توییتری از این گروه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


نشریه اینترنتی «مارکت واچ» از مجموعه‌های تابعۀ شرکت «داو جونز» آمریکا، پس از حادثه تیراندازی «سن برناردینو» با طرح مسأله‌ی امکان وقوع حملات تروریستیِ آتی در این کشور از سوی طرفداران داعش می‌نویسد: «طبق پژوهش بروکینگز، سوریه و عراق [با ذکر اینکه بخشهایی از مناطق آنها در اشغال تروریست‌های تکفیری داعش است] پس از عربستان در ردیف‌های دوم و سومِ حامیان توییتری داعش قرار گرفته‌اند. همچنین ایالات متحده آمریکا و مصر، بعنوان چهارمین و پنجمین جایگاه در این خصوص مطرح هستند.»

مؤسسه‌ی موسوم به «مرکز بین‌المللی بررسی افراط‌گرایی و خشونت سیاسی» در لندن، پیشتر اعلام کرده بود دستکم بالغ بر 2 هزار و 500 تروریست‌ داعشی صرفاً از کشور عربستان سعودی هستند.

به گفته کارشناسان، اندیشکده بروکینگز نقش قابل‌ملاحظه‌ای در بسیج افکارعمومی آمریکا دارد و حجم قابل‌توجهی از کمک‌های نقدی میلیونی خود را در سالهای اخیر از سوی دولت قطر دریافت کرده است.

نام «بانک آو آمریکا» دومین مؤسسه‌ی ثروتمند در جمع شرکت‌های هُلدینگ بانکداری ایالات متحده در میان اسامی تأمین‌کنندگان بودجه تحقیقاتی سالانه‌ی 40 میلیون دلاری بروکینگز به چشم می‌خورد. اندیشکده بروکینگزِ واشنگتن دی‌سی، میزان درآمد خود را تا مدت متنهی به سال 2014 حدود 110,000,000 دلار اعلام کرده است.

این نهاد که یکی از اندیشکده‌های قدیمی مستقر در پایتخت آمریکا است، در سال 2014 در گزارش دانشگاه «پنسیلوانیا»، جایگاه «تأثیرگذارترین» اندیشکده‌ی جهان را به خود اختصاص داده بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه