logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واردات بنزین از مرزهای شمالی ممنوع شد

واردات بنزین از مرزهای شمالی ممنوع شد
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: به دلیل ورود محموله بنزین بی کیفیت از مرزهای شمالی، فعلاً از این مرز بنزین وارد نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق،  نیره پیروزبخت با اشاره به اینکه بنزین‌های وارداتی از کشورهایی خریداری می شود که مطابق با استاندارد یورو4 باشد، اظهارداشت: از 66 مورد بنزینی که از ابتدای امسال وارد شده فقط 3 مورد مردودی بوده و بعد از کنترل برگشت داده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


پیروزبخت با بیان اینکه در گمرکات کشور به ویژه در جنوب تمام بنزین‌های وارداتی کنترل می‌شود، گفت: هیچ مورد تخلفی در این مرزها مشاهده نشده و فقط یک مورد تخلف در مرزهای شمالی کشور بوده است.

وی درباره آلودگی هوا اظهار داشت: آلودگی هوای موجود فقط به خاطر بنزین‌های وارداتی نیست و پدیده وارونگی هوا هم در این مورد تاثیر دارد.

رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: امسال به خاطر افزایش کیفیت بنزین های داخلی و خارجی آلودگی هوا کمتر شده است.

وی پدیده احتراق ناقص را یکی دیگر از دلایل آلودگی هوا دانست و اظهار داشت: سوختن ناقص حتی در بخاری ها و موتور خانه ها هم سبب افزایش آلودگی می شود.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه