logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

چرا فردوسی‌پور انتخاب تیم رویایی ایران را عقب انداخت؟

قرار بود مهدوی کیا، نوازی و نامجومطلق رقابت کنند

قرار بود مهدوی کیا، نوازی و نامجومطلق رقابت کنند
نوبتی هم که باشد دوشنبه شب این هفته نوبت انتخاب بهترین هافبک راست فوتبال ایران بود اما عادل این انتخاب را عقب انداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رادنیوز، بینندگان برنامه نود منتظر بودند عادل در تازه ترین برنامه خود انتخاب بهترین هافبک راست فوتبال ایران طی 37 سال اخیر را به نظرسنجی بگذارد که این اتفاق رخ نداد و فردوسی پور از بینندگان نود خواست از میان هفت گزینه مدنظر کارشناسان برنامه اش، بهترین بازیکن دو ماه اخیر فوتبال ایران را انتخاب کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 قرار بود این دوشنبه شب بین مهدوی کیا، نوازی و نامجومطلق برای انتخاب بهترین هافبک راست فوتبال ایران رقابت باشد اما از آنجایی که هفته قبل روزنامه خبرورزشی این رقابت را لو داده و نوشته بود «عادل در جناح راست بین کیا، نامجو و نوازی نظرسنجی می گذارد، هافبک وسط را از بین پروین، منصوریان، جباری و نویدکیا انتخاب می کند، پشت مهاجم را از بین کریمی، خداداد و فرهاد و مهاجم را هم از میان دایی، مرفاوی و پیوس» عادل فردوسی پور تصمیم گرفت در انتخاب بازیکنان تیم رویایی تاخیر ایجاد کند.

,

 هنوز معلوم نیست بقیه نظرسنجی ها به همین شکلی که خبرورزشی نوشته بود انجام می شود یا این که عادل تغییر به وجود می آورد و برای پست های باقی مانده به شکل دیگری نظرسنجی می گذارد؟

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه