logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کمتر از 24 ساعت بعد از تاکید روحانی بر آزادی بیان و احترام به دانشجو صورت گرفت؛

ممنوعیت هرگونه فعالیت دانشجویی در دانشگاه/ حمله حراست به دانشجویان بسیجی

ممنوعیت هرگونه فعالیت دانشجویی در دانشگاه/ حمله حراست به دانشجویان بسیجی
گفتنی است براساس پیگیری‌های صورت گرفته تا کنون هیچ کدام از مسئولین این دانشگاه پاسخگو نبوده‌اند اما دستور برخورد این چنینی با دانشجویان بسیجی دانشگاه با دستور عباسپور صورت گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛در حالی که هنوز 24 ساعت از اظهارات دکتر روحانی ریاست محترم جمهور در جمع دانشجویان و تاکید وی بر اهمیت آزادی بیان و احترام به دانشجویان نمی گذرد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات طی حرکتی کاملا غیر قانونی و بدعتی عجیب از هرگونه فعالیت دانشجویان بسیجی این دانشگاه ممانعت به عمل آورد.

دکتر روحانی روز گذشته در جمع دانشجویان و در حالی که دکتر میرزاده ریاست دانشگاه آزاد نیز حضور داشت تصریح داشت:« زمانی که ما دانشجو بودیم نمی‌توانستیم مثل شما اینجوری صحبت کنیم. حالا ما تریبون در اختیار شما گذاشتیم که از طریق تریبون راحت حرفهایتان را بزنید...

ما در آزادی دانشگاه سهیم هستیم. اگر دانشگاه در علم و بیان عقیده، آزاد نباشد، نمی‌توانیم به توسعه علمی و فرهنگی برسیم. انتقاد را حق جامعه‌ی دانشگاهی است و دانشجو و دانشگاه باید نقاد باشد . انتقاد دلسوزانه کار دانشجو است و ما از نقد دانشگاهیان استقبال می‌کنیم.»

دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات براساس قانون تشکل های دانشجویی قصد برگزاری تریبون آزاد دانشجوی با موضوع –مافیای قدرت و ثروت- را در دانشگاه داشتند روز گذشته مسئولین این واحد دانشجوی شروع به پاره کردن و کندن پوستر های تبلیغاتی این برنامه کردند و طی حرکتی بی سابقه از صبح امروز اجازه هرگونه فعالیت را به دانشجویان نمی دهند و حتی از برنامه های روزانه و عادی تشکل های دانشجوی نیز ممانعت به عمل می آورند.

گفتنی است براساس پیگیری های صورت گرفته تا کنون هیچ کدام از مسئولین این دانشگاه پاسخ گو نبود اند اما دستور برخورد این چنینی با دانشجویان بسیجی دانشگاه با دستور عباسپور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی علوم تحقیقات بوده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه