به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهرزنجان، نصب پله برقی هایی از طرف شهرداری با هزینه های بالا در برخی نقاط شهر از جمله اتوبان 22 بهمن و در مقابل کار نکردن آنها در ذهن مخاطب این سوال را به وجود می آورد که چرا از پله برقی ها استفاده نمی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان, ، نصب پله برقی هایی از طرف شهرداری با هزینه های بالا در برخی نقاط شهر از جمله اتوبان 22 بهمن و در مقابل کار نکردن آنها در ذهن مخاطب این سوال را به وجود می آورد که چرا از پله برقی ها استفاده نمی شود.,اگر بنا بر عدم استفاده از این پله برقی های در طول سالیان متمادی بوده است، اصلا چرا این پله برقی ها راه اندازی شده است؟
,با کمی تامل درباره دلایل غیر فعال بودن پله برقی های داخل شهر در زنجان می توان به این نتیجه رسید که شاید شهرداری در پرداخت هزینه نگهداری آن با مشکل مواجه است که البته این احتمال به دلیل وجود هزینه های بالا در شهرداری و اصراف های بی مورد که در شهر قابل مشاهده است، رد می شود.
,با توجه به اینکه راه اندازی پله های برقی هزینه زیادی برداشته و همشهریان نیز به عنوان حق شهروندی باید از آنها استفاده کنند، لازم است شهرداری در زمینه فعال نگه داشتن پله های برقی تدابیری بیندیشد تا زنجان شاهد فعالیت و البته رضایت شهروندان از خدمات ارئه شده به آنها باشد.
,اعتقاد به ضرورت نصب پله برقی برای پل های عابر پیاده جهت آسایش شهروندان و رسیدن این فکر به مرحله عمل در صورتی خود را نشان می دهد که این پله برقی ها فعال باشند و از حال ماکت بودن در بیایند.
,علاوه بر آن غیر فعال بودن پله های برقی در سطح شهر زنجان که امر عادی است، موجب شده این پل برقی ها کارایی لازم خود را از دست بدهند و هزینه ای که برای نصب آن شده بود کلا از بین برود و این یعنی اصراف در هزینه های شهری و عدم احترام به شهروندان زنجانی برای استفاده از پله های برقی است.
,بر اساس استاندارد های نگهداری و استفاده از پله برقی، نمی توان از پله برقی متوقف شده به عنوان پله استفاده کرد و برخی فکر می کنند "پله برقی زمانی که حرکت نکند تعدادی پله است در حالی که بر اساس حقیقت به هیچ وجه! ارتفاع پلههای پله برقی برای حرکت معمولی استاندارد نیست و در صورت توقف نباید مورد استفاده قرار بگیرد. خطر لغزیدن و افتادن بسیار بالا می رود."
,لازم است شهرداری جهت احترام به حقوق شهوندان و در راستای استفاده بهینه از خدمات شهری به فکر راه اندازی پله برقی های سطح شهر باشد که همگی غیر فعال هستند و خطر استفاده غیر فعال از آنها به عنوان پله معمولی بیشتر از پله عادی است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه