logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسابقه «دو» سیاستمداران با خبرنگاران/ قاطعیت زنگنه و بدهی بابک زنجانی

مسابقه «دو» سیاستمداران با خبرنگاران/ قاطعیت زنگنه و بدهی بابک زنجانی
مسابقه «دو» سعیدی‌کیا و آخوندی با خبرنگاران، ورود همزمان نجفی و سلطانی‌فر و قاطعیت زنگنه و بدهی بابک زنجانی از حاشیه‌های امروز مراسم ختم خواهر مرتضی بانک بود.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا ، مراسم ختم خواهر مرتضی بانک در مسجد نور تهران، عصر امروز برگزار شد که با حاشیه‌هایی همراه بود.

*یکی از حاشیه‌های جالب این مراسم، دویدن مسئولان در برابر پاسخ‌های خبرنگاران بود؛ به طوری که سعیدی‌کیا وقتی در جمع خبرنگاران قرار گرفت از جلوی درب مسجد تا سر کوچه دوید و خبرنگاران هم به دنیال او می‌رفتند، آخوندی وزیر مسکن و شهرسازی هم در برابر سوالات خبرنگاران همچون سوال مسکن اجتماعی، به سرعت می‌دوید.

*محمدعلی نجفی رییس سابق سازمان میراث فرهنگی و مسعود سلطانی‌فر رئیس جدید این سازمان همزمان با یکدیگر وارد مراسم ختم شدند؛ نجفی که پیش از این دلیل استعفایش را فشار خون بالا اعلام کرده بود، گفت: رئیس‌جمهور با بزرگواری استعفای بنده را پذیرفت.

*اولین وزیر ورزش و جوانان که نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد و جایگزین اولین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دولت یازدهم بود که او هم نتوانسته بود رأی اعتماد مجلس را کسب کند؛ درباره زمان حضورش در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گفت که سه‌شنبه مراسم تودیع و معارفه است.

*محمد و فاطمه، برادر و دختر هاشمی رفسنجانی نیز در این مراسم حضور داشتند.

*بابک زنجانی هم که این روزها سوژه داغ بسیاری از رسانه‌ها شده نامش در حاشیه مراسم ختم خواهر مرتضی بانک ذکر شد و وزیر نفت درباره بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت گفت که این مسئله را با قاطعیت از طریق قوه قضائیه پیگیری می‌کنیم.

*در مراسم ختم خواهر مرتضی بانک معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری، حسین دهقان وزیر دفاع، محمود واعظی وزیر ارتباطات، محمدنهاوندیان رئیس دفتر رئیس‌جمهور، حسین فریدون دستیار ویژه رئیس‌جمهور، شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، محمد هاشمی رئیس‌دفتر هاشمی رفسنجانی، الهام امین زاده معاون حقوقی رئیس‌جمهور، بیژن زنگنه وزیر نفت، حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور، کمال خرازی، محمد سعیدی‌کیا، محمد زارع فومنی، محمدرضا راه‌چمنی حضور داشتند.

*اما عراقچی عضو تیم مذاکره‌کننده ایران با 1+5 با دست پر به میان خبرنگاران آمد و  در خصوص دریافت اولین قسط از پول‌های بلوکه شده ایران گفت: پول به حسابی در سوییس واریز شده ولی به دلیل تعطیلی شنبه و یکشنبه در آن کشور، عملیات بانکی از روز دوشنبه صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه