logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هشدار وزارت بهداشت؛ هوای پایتخت آلوده است

هشدار وزارت بهداشت؛ هوای پایتخت آلوده است
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اشاره به آلوده بودن هوای پایتخت، گفت: افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی، کودکان و سالمندان باید از فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب ورزند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، دکتر خسرو صادق نیت تاکید کرد: به دلیل افزایش غبار صبحگاهی و بروز پدیده اینورژن و تداوم آن تا نیمه های روز دوشنبه ۲۳ آذر، انتظار می رود افزایش کیفیت آلاینده های ذرات معلق به مقادیر بالاتر از ۱۶۶ رسیده و در محدوده ناسالم قرار گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی با بیان اینکه تاثیر آلودگی هوا بر سلامت به عواملی نظیر ، نوع آلاینده های هوا ، غلظت آلاینده های هوا ، تداوم آلاینده های هوا و نوع گروه جمعیتی در معرض خطر وابسته است، گفت: آلاینده های عمده در هوا شامل منوکسیدکربن، دی اکسید نیتروژن، دی اکسید گوگرد، ازن و  ذرات معلق PM۱۰،PM۲.۵ است که  هریک از این آلاینده ها با توجه به خصوصیات و ترکیبات آن پیامدهای سلامتی مختلفی را در بر خواهند داشت.

صادق نیت تصریح کرد: روز یکشنبه شاخص کیفیت هوا در شهر تهران ۱۶۶ و آلاینده مسئول PM۲.۵ است که در این شرایط افراد مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی، کودکان و سالمندان باید از فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب ورزند و افراد دیگر باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

به گفته رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به دلیل افزایش غبار صبحگاهی و بروز پدیده اینورژن و تداوم آن تا نیمه های روز دوشنبه ۲۳ آذر، انتظار می رود افزایش کیفیت  آلاینده های ذرات معلق به مقادیر بالاتر از ۱۶۶ رسیده و در محدوده ناسالم قرار گیرد.

صادق نیت افزود: براساس پیش بینی سازمان هواشناسی به دلیل وجود توده هوای بارشی انتظار می رود از عصر ۲۳ آذر از غلظت آلاینده های هوا کاسته شود.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به شهروندان تهرانی توصیه کرد: هرگونه فعالیت بدنی خارج از منزل که افراد بطور متناوب و طی مدت چندین ساعت انجام می دهند که باعث افزایش ریتم دم و بازدم شده و یا ضربان قلب را شدت می بخشد بعنوان فعالیت های بدنی سنگین تلقی شده که در شرایط آلودگی هوا برای کلیه افراد ممنوعیت و محدودیت ایجاد می کند که انجام فعالیت های ورزشی  در فضاهای آزاد ، پیاده روی و کارهای خدماتی و عمرانی از این دست می باشند.

صادق نیت افزود: در شرایطی که افراد به جهت شغلشان موظف هستند در محیط آزاد شهری حضور یابند و زمان حضورشان حداقل ۸ ساعت در روز است توصیه می شود از تجهیزات حفاظتی نظیر ماسک های تنفسی استاندارد FFP۱ ، FFP۲  استفاده نمایند.

وی تاکید کرد: این ماسک ها حفاظت کامل در برابر آلایندگی ایجاد ننموده و تنها در صورت اجبار برای حضور در فضای آزاد توصیه می شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه